John Makdessi vinner jämn match – blir utbuad!

✅ Motståndarbyte för båda fighters ✅ Gick tre tuffa ronder med den peruanske nykomlingen ✅ Publiken missnöjda

Veteranen John Makdessi (17-6) tog sig an peruanen Jesus Pinedo (16-5-1) i huvudkortets fjärde match. Bägge hade ursprungligen bokats för andra matcher men deras respektive motståndare tvingades dra sig ur.

Herrarna var avvaktande genom mycket av den första ronden, där Makdessi var den som pressade framåt och fick in flera hårda bensparkar. Den andra ronden fortsatte på liknande vis, och publiken var märkbart missnöjda med matchens tempo. Makdessi var dock den som fick in fler och renare slag genom matchen. I den andra rondens sista sekunder höjdes dock tempot hårt när Pinedo kortade av distansen och fick dessutom in en hög spark som såg ut att skaka Makdessi.

Den tredje ronden var något mer händelserik och i högre tempo. Bägge fighters fick in bra slag och det var en relativt jämn, men Pinedo var något mer explosiv i sina attacker, det var dock Makdessi som landade fler slag.

Efter full t id utnämndes Makdessi till segrare via enhälligt domslut, publiken var dock tydligt missnöjda och buade högt vid resultatet.

  • Lättvikt: John Makdessi besegrade Jesus Pinedo via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28)

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara