Johnny Walker vill möta Alexander Gustafsson på UFC Stockholm!

✅ Har dundrat in i UFC med tre brutala knockar ✅ Nu vill stigande stjärnan möta "The Mauler" i Globen

Den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson planeras gå huvudfight på UFC Stockholm den första juni. Ryktena sa att en match mot den topprankade amerikanen Corey Anderson var i gärningen – men Anderson har sedan dess uppgett att han inte är intresserad, i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Så vem ska “The Mauler” egentligen möta i Globen?

Nu kan vi ha svaret.


LÄS MER: UFC Stockholm: Då släpps biljetterna

LÄS OCKSÅ: UFC Stockholm 2019: Frågor & svar – det här vet vi hittills


Johnny Walker intresserad av att möta Alexander Gustafsson i Globen

Den brasilianska supertalangen Johnny Walker har dundrat in i UFC med tre brutala knockoutvinster på raken. De spektakulära prestationerna har gjort honom topp 15-rankad på nolltid och fått många att lägga märke till honom som en stigande stjärna.

Så sent som i helgen fightades Walker på storgalan UFC 235 i Las Vegas där han avslutade nummer 14-rankade Misha Cirkunov med ett flygande knä (video). Något som lär göra att han stiger ytterligare i rankingen när nästa lista släpps.

Nu vill Walker ta ett rejält kliv upp – och möta Gustafsson på UFC Stockholm. Detta uppger brasilianarens manager för ESPN:s Ariel Helwani (via Twitter):

Vill du se Alexander Gustafsson vs. Johnny Walker på UFC Stockholm? Kommentera!

Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara