Foto via MMAnytt

Jon Jones adresserar alla ‘haters’

✅Jon Jones håller inte tillbaka ✅ "You're just a pussy"

Den skandalomsusade före detta mästaren Jon Jones är på nytt i rampljuset då hans tränare uttalat sig mycket positivt om utsikterna för “Bones”. 30-åringen kommer i slutet av månaden få sitt fall behandlat av California State Athletic Commission (CSAC) och inför mötet har Jones ett budskap till alla dem som ifrågasatt honom


Läs mer: Framsteg för Jon Jones: “Finns en 95 % chans att han tävlar under 2018”


“Let me talk to my haters,” skrev Jones på Twitter. “Blame my greatness on things you simply will never understand. Hard work. Passion. Suck one.”


“No, I am not on steroids”

Trots att Jones fall kommer att behandlas av CSAC i slutet av månaden så återstår även ett straff ifrån US Anti-Doping Agency (USADA), UFCs samarbetspartner i kampen mot doping.

Potentiellt kan Jones få två separata straff och böter, speciellt då det inte är första gången som “Bones” hamnat i trubbel med otillåtna medel. Han riskerar ett straff på upp till fyra år.

Jones karriär har de senaste åren varit kantade med skandaler då han bland annat testade positivt i samband med en tilltänkt titelmatch mot Daniel Cormier inför UFC 200.

30-åringen har också haft problem utanför buren och blev bland annat av med sitt bälte efter att i april 2015 varit involverad i en trafikolycka som lämnade en gravid kvinna med en bruten arm, allt medan “Bones” flydde scenen.

Jones och hans team har arbetat hårt för att rentvå hans namn och han har bland annat genomfört lögndetektortest för att bevisa hans oskuld. Trots sina många skandaler är Jones fortfarande ansedd att vara en av historiens bästa fighters då han aldrig förlorat en match (även om han blev diskvalificerad i en match mot Matt Hamill, en match han höll på att vinna).

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]