Forne UFC-mästaren Jon Jones arresterad på nytt – För en rad av brott!

✔ Den forne lätt tungviktsmästaren hamnar återigen i problem med lagen!

UFC-stjärnan och den forne lätt tungviktsmästaren Jon Jones blev arresterad av Las Vegas Metro Polic Department under fredagen i Las Vegas, bara timmar efter han och Alexander Gustafssons första match blivit invald i UFC:s “Hall of Fame”.

Jones har tidigare haft problem med lagen och har väckt rubriker för när han bland annat sprungit iväg från en bilolycka samt en video där han blev arresterad efter att ha kört bil alkoholpåverkad.


Missa inte: Nya uppgifter om Jon Jones arrestering  – Domstolsdatum bestämt!


Jones åtalas för förseelse av våld i nära relation och skadegörelse av fordon. Han hålls för närvarande hos Clark County Detention Center i Las Vegas och en borgenssumma på $8,000 dollar har satts enligt uppgifter från ESPN:s reporter Marc Raimondi.

– Jon Jones blev arresterad tidigt under fredagen av Las Vegas Metro PD. Jones åtalas för förseelse av våld i nära relation och skadegörelse av ett fordon, skrev Raimondi på sin Twitter.


HETAST JUST NU


Jon Jones planerar att gå upp till tungviktsdivisionen

Jones anses av många vara en av de bästa fighterserna genom tiderna. För närvarande är han rankad nummer ett på UFC:s “pound-for-pound”-lista. Han har dominerat lätt tungviktsklassen under flera år och innehar rekordet för flest antal titelförsvar i divisionen.

Han har nyligen tagit beslutet att gå upp en viktklass och försöka vinna tungviktsbältet. Planerna var att han redan skulle ha gått en match men efter att UFC och Jones inte kommit överens i förhandlingarna har hans retur skjutits upp.

Jones manager avslöjade nyligen att han tänker bulka upp högt över tungviktsgränsen och lägga på sig rätt sorts vikt. Nu får vi vänta och se hur detta påverkar hans comeback.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...