Jon Jones Israel Adesanya
Jon Jones och Israel Adesanya

Medan du sov: Jon Jones till fortsatt attack mot Israel Adesanya

✅ "Allt jag hör är..."

Jon Jones kan inte låta bli att hata på Israel Adesanya. I måndags gästade Adesanya Ariel Helwanis podcast och kallade då bland annat Jones för avundsjuk.

Detta satt inte väl hos Jones och som vanligt tog han till sociala medier för att attackera den nye mästaren. Under natten kallade han “The Last Stylebender” för en nörd, bitch och roade sig åt Adesanyas freudianska felsägning när han pratade om kulor i munnen.

Hector Lombard skriver på för BKFC

Mellanviktaren Hector Lombard inför UFC 199. Foto: MMAnytt

Ännu än före detta UFC-fighter skriver på för Bare Knuckle Boxing. Denna gång är det 41-åriga Hector “Showeather” Lombard som vill testa sina färdigheter i boxningsringen. Detta rapporterar MMAFighting.

Bare Knuckle-boxning har fått ett uppsving den senaste tiden med stora namn som Artem Lobov, Paulie Malignaggi, Jason Knight och många fler som valt att prova något nytt.

Den mest framstående organisationen för tillfället är just Bare Knuckle Fighting Championships. Lombard, som under sin storhetstid som Bellator-mästare ansågs som en av de bästa mellanviktarna i världen, har sex raka förluster i MMA.

Senast Lombard vann en match i UFC var 2014 mot Jake Shields, hans andra vinst i rad.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...