Jon Jones avslöjar – det här ångrar han mest av allt

✅ Den kontroversielle stjärnan har varit inblandad i en hel del skandaler genom åren - det ångrar han mest

Jon Jones har varit inblandad i en hel del skandaler under sin livstid, både i och utanför oktogonen.

Läs mer: Jon Jones om dopingpreparaten i hans kropp: “En nypa salt i en swimmingpool”

Förutom att ha blivit avstängd för doping två gånger har den tidigare lätta tungviktsmästaren åkt fast för flera rattfyllor. Ett fall som blev särskilt uppmärksammat var när Jones rattfull körde på en gravid kvinna och därefter smet från scenen för ungefär fyra år sedan.

“Ångrar det mest av allting”

Nu avslöjar “Bones” i en nylig intervju att det är just den händelsen han ångrar mest. Han berättar att han vid tillfället inte hade en aning om att det var en gravid kvinna han just kört på, och att han vid tillfället kände att det rörde sig om en mindre kollision.

– Det jag ångrar mest av allting är att jag körde på den gravida kvinnan för fyra år sedan. Alla har en mamma, fru eller syster, och det där är en av de värsta situationerna jag någonsin varit en del av, säger Jones till ESPN.

Eftersom Jones själv klarade sig utan skador vid krocken utgick han ifrån att den andra personen också klarat sig bra.

– Det var uppenbarligen inte en mindre kollision som jag trodde. Hon drabbades av en fraktur och var samtidigt gravid. En fruktansvärd situation. Eftersom jag själv har döttrar och en fästmö, och älskar min mamma väldigt mycket, känns det fruktansvärt att ha skadat en kvinna, fortsätter Jones.

UFC 232: Jones vs Gustafsson 2 – se presskonferensen här!

“Fick nästan en miljon dollar”

Jones förbereder sig just nu för sin andra comeback till oktogonen. Detta då han gör upp med svenske Alexander “The Mauler” Gustafsson om den lätta tungviktstiteln på UFC 232 den 31 december.

Och trots att han ångrar sitt agerande vid smitningsolyckan för nästan fyra år sedan erkänner Jones att det inte är något som stör honom nu för tiden.

– Jag tänker inte på det alls nu för tiden. Det var fyra år sedan och kvinnan fick nästan en miljon dollar i skadestånd. Jag säger inte att det jag gjorde var okej, men livet går vidare. Hennes liv går vidare, barnet mår bra och det som har hänt har hänt, avslutar Jones.

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara