SENASTE NYTT: Jon Jones betalar borgenssumman – Domstolsdatum bestämt!

✔ Forne lätt tungviktsmästaren är ute på fri fot! ✔ Får ett nytt domstolsdatum inbokat!

Den forne lätt tungviktsmästaren Jon Jones blev arresterad i fredags och har blivit åtalad för en rad av brott. Han blev gripen av Las Vegas Metro Polic Department under fredagen i Las Vegas, bara timmar efter han och Alexander Gustafssons första match blivit invald i UFC:s “Hall of Fame”.

Jones åtalas för förseelse av våld i nära relation och skadegörelse av fordon. Han var anhållen hos Clark County Detention Center i Las Vegas med en borgenssumma på $8,000 dollar. Nu har Jones betalat summan och är ute på fri fot.

Det var ESPN:s reporter Marc Raimondi som kom med uppdateringen på sin Twitter och meddelade att Jones har fått ett domstolsdatum bestämt.

– Jon Jones kommer inte infinna sig i domstolen under eftermiddagen i Las Vegas. Jones betalade borgenssumman i fredags och är inte längre häktad. Hans nästa datum att befinna sig i rätten blir den 26 oktober. En uppföljning kommer göras angående rapporten om Jones eventuella brottsanmälningar.

– Denna eftermiddag kommer en domare se över Jones fall och avgöra ifall det finns rimligt skäl att behålla det DNA som togs från honom i fredags när han blev arresterad. Men det kommer ske i domarens ämbetsrum och varken Jones eller hans advokat kommer närvara.


HETAST JUST NU


Inte första gången Jon Jones får problem med lagen!

Jones har tidigare haft problem med lagen och har väckt rubriker för när han bland annat sprungit iväg från en bilolycka samt en video där han blev arresterad efter att ha kört bil alkoholpåverkad.

Nyligen avslöjade hans manager Richard Schaefer att Jones redan väger 260 lb och harplaner på att bulka sig högt över tungviktsgränsen. Planerna var att han redan skulle ha gått en match men efter att UFC och Jones inte kommit överens i förhandlingarna har hans retur skjutits upp.

– Förresten så pratade jag med Jones igår, sa Schaefer. Han väger 260 lb just nu, 260 lb av muskler, han är stark och explosiv. Jones målvikt är 275 lb och han är inställd på att vara “the biggest and baddest heavyweight” som UFC någonsin sett!

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...