Jon Jones bränner bron – kommer aldrig återvända till sitt gamla gym

✔ "Kommer definitivt inte återvända"

Den kontroversiella forna UFC-mästaren Jon Jones är helt färdig med sitt gamla MMA-gym Jackson Wink om kommer mer representera det.

Dessvärre så har Jones fortsatt hamna i skandalösa situationer vilket så småningom lett till detta. Senast var han inblandad i ett fall av partnervåld där polisen arresterade honom, anklagad för att ha varit fysiskt våldsam mot sin fästmö Jessie Moses. Faktumet att det hände endast ett par timmar efter att Jones klassiska match mot Alexander Gustafsson valts in i UFC:s Hall of Fame gjorde det ännu mer beklagligt.

Det var tyvärr endast det senaste i en rad kontroverser där alkohol eller andra varit inblandad. Inte långt efter valde dock Mike Winklejohn, en av huvudtränarna på Jackson Wink, att tillfälligt stänga av Jones tills att den forne UFC-mästaren kan ta tag i sina problem och hamna på rätt spår i livet.

– Jag hade nyss en konversation med honom, sade Winkeljohn. Jag sa, “Jon, det här är hur det ser ut, mannen. Du är som min lillebror. Du måste sluta dricka och (du måste) fixa dessa saker för en viss period innan du får komma tillbaka till gymmet.” Så för tillfället är han ute ur gymmet. Han får inte komma in i gymmet eftersom jag känner att jag var tvungen att göra detta. Att ignorera detta och förvänta mig annorlunda resultat vore galenskap.


HETAST JUST NU


“Kommer definitivt inte återvända”

Även om Jones hade varit välkommen tillbaka till sitt gamla gym så verkar det som att han självmant inte kommer återvända oavsett.

I ett flertal inlägg på sociala medier tydliggjorde Jones sitt val.

– [Jag] kommer definitivt inte återvända [till Jackson Wink] men kommer fortsätta heja på alla fighters som tränar där, skrev Jones. Jag tror att mina träningsmetoder och sessioner har förbättrats markant sedan jag bytte miljö. Är tacksam för all tiden jag spenderade där, allt har sin tid.

En följare antydde på Jones bar hela teamet – något fightern själv dementerade. Jones erkände dock att teamets kvalité sjunkit på sistone.

– Jag känner inte att jag bar teamet, vi har massor med killar som gör fantastiska saker från det gymmet, skrev han. Jag måste erkänna att programmet inte är på samma nivå som det brukade vara och har inte varit det på länge.

Jones fortsatte med att förklara att han sökte ett nytt team att ansluta sig till och hoppades på att hitta ett med större brottare och kickboxare.

Förvisso har en del av Jackson Winks legendarer som Diego Sanchez och Carlos Condit valt att pensionera sig, medan Holly Holm har lämnat teamet. Det är dock svårt att föreställa sig att Jones skulle vara den fightern han är idag utan det teamet som formade honom.

Tror du vi aldrig mer ser Jon Jones på Jackson Wink?


Missa inte: UFC 268: Kamaru Usman besegrar Colby Covington efter fem jämna ronder!


Speltips inför UFC Vegas 42!

Den forne UFC-mästaren och publikfavoriten Max “Blessed” Holloway återvänder i helgen mot den explosiva mexikanen Yair Rodriguez på UFC Vegas 42 den trettonde november! Det mesta talar för att det blir ett stående krig utifrån herrarnas stilar. Holloway är en solklar oddsfavorit inför denna match. Om någon har chans att skrälla är det dock den oberäkneliga Rodriguez som attackerar från alla möjliga vinklar!

Varför inte lägga en slant på matchen för att göra den mer spännande?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...