Jon Jones kaxiga svar – till Brock Lesnar

✅ Kan superfighten bli av ...?

Brock Lesnar är officiellt pensionerad från MMA, och gick sin senaste match på UFC 200 där han besegrade Mark Hunt via domslut.

Läs mer: Insidern avslöjar – här är sanningen bakom Brock Lesnars pension

Men det verkar som att WWE-stjärnan kan återvända till oktogonen igen – om han får möta rätt motståndare.

WWE-chefen Kurt Angle gick nämligen nyss ut och meddelade att Lesnar bara kan tänka sig ett enda namn för en återkomst till buren. Det handlar om den lätta tungviktsmästaren Jon Jones.

– Jag vet att han (Lesnar, reds. anm.) har sagt att han är pensionerad … den enda fight han vill ha, och jag vet inte om det någonsin skulle kunna hända, är mot Jon Jones, sade Angle till ESPN.

“Alldeles för långsam”

Detta har fått Jones att reagera. I ett nyligt Twitter-inlägg, som i skrivande stund har över hundra tusen gilla-markeringar, meddelar mästaren att han skulle “skämma ut” Lesnar, som han menar är för långsam.

– Brock är för långsam, jag kommer att skämma ut honom, skriver Jones.

Jones och Lesnar har tidigare utmanat varandra och verkade under en tid vara nära ett möte. Det återstår att se om det nya gnabbet de båda storstjärnorna sinsemellan kan återuppliva intresset för superfighten.

 

Vad säger ni läsare? Vill ni se Jon Jones vs. Brock Lesnar? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...