Jon Jones bryter tystnaden efter skandalen: “Jag har för mycket trauman”

✔ Videon visar hur Jones tränar! ✔ Lovar att aldrig dricka alkohol någonsin igen!

Samtidigt som oroväckande detaljer gällande Jon Jones påstådda hustrumisshandel börjar kablas ut så bryter den forna UFC-mästaren tystnaden på sociala medier.

Den uppmärksammade händelsen tog vid i fredags då Jones och hans fru Jessie Moses hamnade i ett bråk. Incidenten resulterade i att Moses blev illa tilltygad och blodig men uppgifterna går isär.

Enligt Moses så ska Jones ha agerat våldsamt och bland annat dragit henne i håret när hon försökte lämna deras hotellrum. Det hela skedde bara timmar efter att Jones blev invald i UFC Hall of Fame för sin titelmatch mot Alexander Gustafsson i september 2013.

Polisrapporten vittnar om att Moses varit rädd för sin make och att både hon och hotellrummet visade spår av ett våldsamt bråk. Polisen skrev bland annat att Moses hade “blod överallt” och att det även fanns blod på lakanen när de undersökte brottsplatsen.

Jones ska också ha agerat våldsamt när han blev gripen och bland annat drämt sitt huvud i polisbilen. Detta resulterade i ytterligare åtalspunkter för “Bones”. Bråken mellan Jones och Moses ska ha ägt rum i närvaro av deras tre gemensamma barn som de delade hotellrum med.

På Instagram delar nu Jones med sig av sina tankar kring helgens incident på ett minst sagt överraskande sätt. Han postar bland annat en video där lyfter vikter till tonerna av Randy Newman – You’ve Got A Friend In Me.

Jones har också lagt in fem citat på videon:

 — Jag har för mycket trauman för att konsumera alkohol, min hjärna orkar helt enkelt inte längre. Jag kommer att lämna alkoholen i mitt förflutna för alltid.

— [Jag] kommer att förvandla denna mardröm till det bästa som någonsin har hänt i mitt liv.

— Nu är det dags att arbeta hårdare än någonsin

— Vad djävulen betyder för det onda, det betyder Gud för det goda.

— Hoppar direkt upp på hästen igen.

Kolla in en skärmdump från Jon Jones Instagram Stories här nedan.HETAST JUST NU


Jon Jones upprepade problem med lagen

Helgens gripande är den senaste skandalen från den forna UFC-mästaren.

Han har bland annat testat positivt vid ett flertal tillfällen, varit inblandad i en smitningsolycka där han lämnade en gravid kvinna med bruten arm, kört rattfull med vapen i bilen och stått anklagad för misshandel av en servitris.

Jones problem med lagen och positiva drogtest har resulterat i att han vid flera tillfällen blivit fråntagen sin UFC-titel som han vann i mars 2011 genom att besegra Mauricio “Shogun” Rua. Han blev då UFC:s yngsta mästare, ett rekord som fortfarande håller i sig.

I augusti 2020 lämnade han ifrån sig lätt tungviktstiteln. Han har sedan dess förberett sig för att gå upp en viktklass och slåss om tungviktstiteln. Hans comeback har dock skjutits upp på grund av bråk med UFC gällande hans lön.

Det är ännu oklart om UFC kommer att välja att straffa Jones ytterligare för helgens incident.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...