Jon Jones till attack mot Colby Covington: “Vidrig människa”

✅ "Finns en anledning till varför alla hatar honom..."

Inför UFC 245: Usman vs. Covington höll UFC en presskonferens inför UFC 247 som går av stapeln nästa år. I huvudmatchen ska Jon Jones försvara sin titel mot den obesegrade Dominick Reyes.

Det var dock inte Reyes som fick ta emot lätta tungviktsmästarens dissar – utan “Bones” siktade in sig på två fighters i viktklasserna under honom.

De senaste månaderna har Jones och nyblivne mellanviktsmästaren Israel Adesanya attackerat varandra på sociala medier. Jones har även meddelat att han ska sluta svara Adesanya – för att bara några dagar senare återuppta fejden.

Under nattens presskonferens sågade han Adesanya och sade att om “The Last Stylebender” verkligen ville möta honom, så skulle han ha gjort det. Trots att Jones fortsätter prata om Adesanya menar han att Nya Zeeländaren inte är “i hans huvud”.

Det är bara 15-20 pounds mellan oss. Så om han verkligen vill slåss med mig skulle han ha gjort det, sade Jones.

Fansen gillar när vi tjafsar med varandra på internet. Men han är inte i mitt huvud, definitivt inte.

Sågar titelutmanaren Colby Covington

En annan fighter som Jones har historia med är Colby Covington. De två ska ha spenderat en del tid tillsammans under college, även om mästaren och Covington är oense om hur länge de faktiskt bodde tillsammans.

Under presskonferensen kallade han Covington för en mytoman och menade att han inte alls är förvånad att alla som lär känna Covington avskyr honom.

LÄS MER: Colby Covingtons klockrena hån – efter Jon Jones nya skandal

Jag har gjort många misstag i mitt liv, men även jag tycker Colby är vidrig.

Det finns en anledning till varför både Tyron Woodley och Jorge Masvidal hatar honom efter de lärt känna honom, fortsatte Jones.

Jones tror även att MMA-världen sakta men säkert kommer inse vilken typ av person Covington är. Jones titelmatch mot Reyes går av stapeln den åttonde februari i Houston, Texas.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara