Covington ger sig på Jon Jones – får svar på tal från oväntat håll

✅ Kontroversielle UFC-stjärnan riktade hån mot mästaren på sociala medier ✅ Oväntade svaret: "Vi borde prata om det ..."

Jon Jones kommer att ta sig an Anthony Smith i sitt nästa försvar av UFC:s lätta tungviktstitel på UFC 235 i mars. Mästaren tillåts tävla trots att han på senare tid har testat positivt för Turinabol flera gånger – bland annat i samband med sin nyliga titelmatch mot Alexander “The Mauler” Gustafsson.

Läs också: Jon Jones testar positivt igen – var INTE ren på UFC 232

När UFC lade upp en trailer för att promota den kommande storgalan valde därför den kontroversielle welterviktaren Colby Covington att skicka ett hån till Jones i kommentarsfältet.

Covington fick därefter svar på tal – dock inte av Jones själv, utan något oväntat från motståndaren Smith. “Lionheart” menar att saken är utagerad, och anklagar Covington för att kasta ett löjets skimmer över den kommande titelmatchen. Detta och mycket annat tycker Smith att de kan diskutera nästa gång de stöter på varandra.

UFC 235: Jones vs. Smith går av stapeln natten till den 3 mars.

Denna artikel publicerades den 14 februari 13.30.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara