Jon Jones till rasande attack mot Dana White: “Fullständigt skitsnack!”

✔ Infekterade tjafset: "Ljuger"

Många trodde att Jon Jones skulle gå upp till tungvikt för att ta sig an Francis Ngannou i en potentiell superfight.

Läs mer: Dana White svarar – efter Jon Jones lönekrav: “Absurd summa”

Men efter att UFC-presidenten Dana White i dagarna avslöjat att Jones begärt för mycket pengar vid löneförhandlingen så verkar detta inte bli fallet.

– För summan som han bad om kommer det inte hända. Han hade inte kunnat be om en mer absurd summa pengar vid ett sämre tillfälle, säger Dana White.

Jon Jones: “Ljuger”

Men Whites påstående stämmer inte – i alla fall om man frågar Jones själv. I ett nylig inlägg på sociala medier ger han UFC-bossen svar på tal, och anklagar honom för att ljuga.

Enligt världsstjärnan diskuterade man nämligen aldrig något lönepåslag, och man hann heller aldrig diskutera några lönesiffror över huvud taget.

Via Twitter:

– Det är intressant att se på när ens chef ljuger rätt in i kameran på det här sättet. Vi diskuterade aldrig något löneökning. Direkt handlade det i stället om att jag redan tjänade tillräckligt. Jag kom aldrig med något förslag om några siffror, säger Jones.

– Jag tänker inte sitta och låta Dana (White, reds. anm.) ljuga för fansen. Jag frågade aldrig om någon absurd summa pengar. Det är skitsnack, fullständigt skitsnack, fortsätter han.

Läs också: Jon Jones “chockad” – kan lämna ifrån sig UFC-bältet

Jones fightades senast i februari, då han besegrade utmanaren Dominick Reyes via ett kontroversiellt domslut.

Nu återstår det att se om det blir någon uppgång till tungviktsdivisionen över huvud taget för mästaren, eller om det blir ett nytt försvar av UFC:s lätta tungviktstitel härnäst.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara