Jon Jones går loss: “Var inte arga på domarna, var arga på Dominick…”

✅ Jones: "Han slutade fightas... Jag visade att jag hade bollar"

Trots att UFC 247 inte blev vad lätt tungviktsmästaren Jon Jones hade tänkt sig så säger nu “Bones” att den kontroversiella segern mot Dominick Reyes var en välsignelse för honom. I en serie av meddelanden på Twitter så förklarar Jones varför han anser att han vann och varför fansen inte borde vara arga på domarna, och istället på Reyes:

 – Var inte arga på domarna, var arga på Dominicks team som sköter hans kondition, skrev Jon Jones.

– (Reyes) började ge upp när det blev tufft och springer nu runt och pratar om att han blev rånad på segern. När ska dessa pojkar börja ta ansvar? Vad är felet med dessa pojkar nuförtiden?

Med sin fjortonde vinst i en titelmatch så skrev Jones historia när han besegrade Reyes via enhälligt domslut. Han gick därmed om Georges St.Pierre och har ännu en plats i modern UFC-historia.

Trots att många anser att Reyes egentligen vann så håller Jones inte med och förklarar varför:

 – Dominick fick bokstavligen in tolv slag mer än mig. Jag säkrade nedtagningar, avancerade hela tiden, kontrollerade oktagonen under hela matchen och landade fler signifikanta slag.

– (Reyes) slutade fightas helt och hållet i mästarronderna och har sedan mage att vara arg på domarna?

Jones har också sagt sig vara öppen för en returmatch mot Reyes. När det kom på tal så svarade han att han ville prata med UFCs president Dana White.Jon Jones om helgens titelmatch: “Första Gustafsson-matchen var svårare”Se alla meddelandena som Jones skrev:

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...