Jon Jones sågar Dominick Reyes: “Dummaste jag hört på länge”

✅ Mästaren till attack - efter utmanarens kommentar

I helgen är det återigen dags för en av sportens främsta fighters att försvara sitt bälte. Jon Jones har inte förlorat sedan den kontroversiella diskvalificerings-förlusten mot Matt Hamill 2009.

Under UFC 247: Jones vs. Reyes försvarar “Bones” sin titel mot obesegrade Dominick Reyes. Reyes är obesegrad i sin MMA-karriär med tolv raka vinster.

I UFC 247: Countdown berättade utmanaren varför han trodde att just han presenterar en utmaning som Jones inte stått inför tidigare.

Utmanaren kom dock inte med någon ny vinkel.

“Han har mött brottare och strikers – men aldrig en riktig atlet” sade Reyes under avsnittet.

Detta verkar ha retat upp Jones, som tog till sociala medier för att såga utmanaren. I inlägget skriver han att det är det dummaste han hört på länge – och går dessutom igenom ett par av hans tidigare motståndares prestationer.


LÄS MER: Här visar Jon Jones upp imponerande fysik – inför återkomsten


“Daniel Cormier tävlade i NCAA-finalerna och i OS. “OSP” spelade amerikansk fotboll i högsta divisionen, [Ryan] Bader är dubbelmästare i Bellator och Vitor [Belfort] har sjuk snabbhet och explosivitet. Lyoto [Machida] har tränat striking sen han var fem och Glover [Teixeira] hade vunnit 20 raka matcher – men ingen av dem är atleter alltså…” skrev Jones på Twitter.

Jones fortsatte sedan att attackera Reyes och attackerade bland annat utmanarens prestationer under college – och i oktagonen.

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara