Jon Jones erkänner att han undvek drogtest: “Jag gömde mig”

✔ Erkänner den långlivade historien

Det cirkulerar många historier kring den före detta mästaren Jon Jones, men nu verkar det som att han erkänt sig skyldig till en av de mest långlivade anekdoterna.

2015 så talades det nämligen om att Jones undvikit ett drogtest i samband med hans första match mot Daniel Cormier.

Detta var innan UFC officiellt påbörjat sitt samarbete med antidoping-byrån USADA (United States Anti-Doping Agency). Enligt ryktet så skulle Jones ha gömt sig under sitt gyms bur när han söktes för att lämna ett drogtest.

Chael Sonnen kom att sätta fart på historien när han pratade om den under ett avsnitt av The Joe Rogan Experience. Sedan dess har man ifrågasatt om historien har någon sanningshalt.

Igår så kom dock Jones att själv att bekräfta att historien stämmer. I ett av sina många ordkrig med mellanviktsmästaren Israel Adesanya så avslöjade han att han gömt sig under buren för att undvika representanter från Nevada State Athletic Commission (NSAC).

Anledningen? Han hade precis rökt en blunt.

 – Jag gömde mig från Nevada State Athletic Commission, inte USADA och det var för många år sedan, skrev Jones. Jag hade precis rökt en blunt och var rädd att jag skulle testa positivt för gräs. Det är hela sanningen. Nu vet alla det.


Relaterat


Jon Jones har testat positivt ett flertal gånger

Efter sin vinst mot Cormier så uppdagades det att Jones testat positivt för kokain. Han åkte in på rehab men kom att lämna kliniken efter bara en dag.

Tre månader senare kom han att vara involverad i en trafikolycka som slutligen ledde till att han förlorade sin titel. Sedan dess har Jones problem utanför buren blivit otaliga. Han har bland annat testat positivt för otillåtna preparat vid upprepade tillfällen.

“Bones” gav upp sitt bälte i lätt tungviktsklassen och tränar nu inför sin tungviktsdebut.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...