Jon Jones: “Först Daniel, sen tar jag hand om Lesnar”

Forne mästaren i lätt tungtvikt Jon Jones är definitivt intresserad av att utmana Brock Lesnar.

Jon Jones verkar ta en potentiell match mot förre tungviktsmästaren Brock Lesnar på blodigt allvar. I en Facebook Live-chatt med fansen sa Jones att han “mer än gärna” skulle möta Lesnar i buren.

Några timmar senare svarade Lesnar att han är redo “när som helst, var som helst” men tyckte att Jones skulle fokusera på sin kommande utmaning, nämligen matchen mot mästaren i lätt tungvikt Daniel Cormier på UFC 214: Cormier vs. Jones 2.

På gårdagens presskonferens kom Lesnars namn på tal igen och UFC-presidenten Dana White sa att han inte hade pratat med tungviktsmonstret om en potentiell comeback.

Dana White: “I haven’t talked to Brock. I don’t know”

“It’s crazy. I don’t even know where that thing came from or how it started,” sa White om Lesnar. “First of all, believe me, I haven’t talked to Brock Lesnar. I don’t know. I don’t know if you’ve talked to Brock Lesnar, but I haven’t talked to Brock Lesnar.”

“I’m telling you right now, I have not talked to Brock Lesnar. It sounds like nobody believes me, but it’s true. I have not talked to Brock Lesnar and according to Jon right now, he hasn’t either.”

Inte heller Jones har haft någon kontakt med Lesnar om den potentiella matchen, men den förre lätta tungviktsmästaren skickade ändå en hälsning till den 40-åriga WWE-stjärnan.

Om de två superstjärnorna skulle mötas är det utan tvekan en av de största fighterna i UFC:s historia. Lesnar var trots sin korta MMA-karriär en av de största namnen i sporten och hans PPV-nummer är bäst, efter kungen av PPV Conor McGregor. Även vid Lesnars återkomst till UFC 200: Tate vs. Nunes förra året, sköt PPV-köpen i höjden.

Även Jones är en stark PPV-säljare och anses som en av de bästa MMA-utövarna genom tiderna. Med tanke på tiden vi lever i, där McGregor kan gå över till boxning och möta legenden Floyd Mayweather, känns steget till en match mellan Jones och Lesnar inte långt alls.

(Detta är en exklusiv artikel för MMAnytt.se, skriven av Damon Martin, översatt av Stefan Romare.)

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...