Jon "Bones" Jones. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Jon Jones fräcka hån: “Din fru vet vem du drömmer om på nätterna”

✅ Går till stenhård attack mot rivalen med flera tweets

Tjafset fortsätter mellan Daniel Cormier, regerande UFC-mästare i lätt tungvikt, och rivalen tillika forne titelhållaren Jon Jones.

Cormier gick nyligen ut och sa att Jones, som är avstängd för doping, “inte har någon plattform” och att han “vägrar att ge honom en”. Detta triggade i sin tur igång “Bones” att svara på nytt – med flera hånfulla inlägg på Twitter.

“Du vet vem du drömmer om på nätterna. Jag är säker på att din fru vet det också,” skrev Jones bland annat…

Cormier och Jones har mött varandra i två titelmatcher. Den första var på UFC 182 där Jones säkrade segern via enhälligt domslut. Cormier förlorade först även den andra matchen på UFC 214 – denna gång via knockout – innan resultatet sedan ogiltigförklarades då Jones testade positivt för steroiden Turinabol.


RELATERAT: UFC försöker promota Daniel Cormier – hånas av Jon Jones


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara