Jon Jones ger svar på tal om de allvarliga droganklagelserna

✔ "Jag har aldrig berättat att Jones testade positivt..."

Att Jon Jones och Anthony Smith inte är vänner är långt ifrån en hemlighet – något som understryks av deras ständiga munhuggning mot varandra. Jones tar inte ens allvarliga anklagelser från Smiths håll på särskilt mycket allvar.

Herrarna möttes i huvudmatchen på UFC 235 när Jones var regerande lätt tungviktsmästare. Jones dominerade stort och vann matchen via ett solklart enhälligt domslut. Sedan dess har de tjafsat med varandra via sociala medier ett flertal gånger men nu har Smith tagit det ett steg längre med allvarliga anklagelser.

I en intervju med The Jenna Ben Show hävdade Smith att Jones testade positivt i varenda drogtest inför UFC 235.

– Jag har aldrig berättat att Jones testade positivt i varenda drogtest hela veckan fram till vår match, sade Smith. Varenda drogtest. Jag tog aldrig upp det en enda gång i någon intervju, i någon mediagrej, inget. Kommissionen ringde mig varje dag för att informera mig om att han inte klarat sina drogtester. Jag sa aldrig något. Jag lät det vara eftersom jag fokuserade på mig själv och har alltid trott att om man fokuserar på sig själv så kommer man få mer framgång.HETAST JUST NU


Jones nonchalerar anklagelserna

Jones har testat positivt ett flertal gånger och hans returmatch mot Alexander Gustafsson på UFC 232 fick flyttas från Las Vegas till Los Angeles av ett positiv test för otillåtna substanser. Hans rykte bland många fans har försämrats på grund av hans upprepade överträdelser.

Trots sitt problematiska förflutna gällande positiva tester för otillåtna substanser var Jones mer nonchalant än något annat gällande anklagelserna.

– Veckan inför vår match testade Jones positivt i varenda drogtest. Vad som än hjälper dig sova på kvällarna, kompis, svarade Jones.

För tillfället är Jones nästa match inte fastställd. Under sin tid som lätt tungviktsmästare i UFC har hans största hot kommit från hans drogtester och vårdslösa livsstil. Han har lämnat lätt tungviktsdivisionen bakom sig och siktat in sig på en match mot den regerande tungviktsmästaren Francis Ngannou.

Jones och UFC har dock hamnat i ett flertal öppna dispyter och hans relation med organisationen är svagare än den varit på länge.

Smith sitter för tillfället på en två matcher lång vinstsvit och möter Ryan Spann den 18:e september.

Vem tror du på: Jon Jones eller Anthony Smith?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jon JonesSenaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...