Jon Jones gripen av polis – UFC-stjärnan misstänkt för flera brott

✔ Världsstjärnan i problem med lagen - återigen

Nu har Jon Jones hamnat i problem med lagen igen. Tidigt under torsdagen arresterades nämligen den regerande UFC-mästaren i lätt tungvikt, misstänkt för rattfylleri och olaga vapeninnehav.

Läs mer: Jon Jones döms till villkorlig dom

Det var när polisen i Albuquerque ryckte ut på ett larm om skottlossning som Jones påträffades med en pistol i sin bils framsäte. Då påstod stjärnan att han inte visste något om några avlossade skott.

Eftersom polisen noterade att Jones verkade påverkad valde de att testa stjärnan – vars resultat var rejält över den lagliga gränsen. Jones erkände också att han hade kört bil under kvällen, och hade för avsikt att fortsätta köra.

Polisen håller nu på att undersöka om det påträffade vapnet har använts i samband med något brott, rapporterar MMA Fighting.

Inte första gången för Jon Jones

Det här är inte första gången Jones arresteras för liknande brott. Redan 2012 arresterades stjärnan och dömdes till böter efter att han kört in i en lyktstolpe, även då påverkad av alkohol.

2015 var det dags igen, då han körde in mot rött och krockade med en gravid kvinna för att sedan fly scenen. Jones lämnade sedan över sig själv till polisen efter att han efterlysts.

MMAnytt har sökt Jones management, som avböjt att kommentera det nya gripandet.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...