Jon Jones hånar forna UFC-mästaren – direkt efter tuffa förlusten!

✔ Dissar Blachowicz: "Snackar skit"

Den före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones gladdes över att se Jan Blachowicz förlora bältet till Glover Teixeira under helgens UFC 267.

“Bones” Jones tog till Twitter kort efter att Teixeira strypt ut Blachowicz i andra ronden. I två meddelande tog Jones tillfället i akt att både håna Blachowicz och hylla sin forna motståndare Teixeira.

 — Se vad som händer när du snackar skit och inte fokuserar på motståndaren framför dig, skrev Jones till Blachowicz. Ytterligare en som åker i backen.

Det såg ut som att Blachowicz skulle möta Jones efter att han besegrade Corey Anderson i februari 2020, men matchen materialiserades aldrig. Sedan dess har Jones lämnat ifrån sig titeln och förväntas gå sin nästa match i tungvikt.

Den polska talangen har varit öppen med att han känner att han kan besegra Jones, oavsett viktklass. Det är säkerligen dessa kommentarer som fått Jones att nu strö salt i såren. Blachowicz var också en av dem som kommenterade negativt på Jones senaste skandal där han står anklagad för partnervåld.


HETAST JUST NU


Jon Jones hyllar sin forna rival Glover Teixeira

I samma vända som Jones dissade Blachowicz så tog han även till Twitter för att hylla sin forna motståndare Teixeira.

Jones mötte Teixeira under UFC 172 och dominerade den brasilianska lätt tungviktaren. Sedan dess har mycket vatten flutit under bron och precis som många andra så var Jones mycket imponerad av Teixeiras prestation i buren.

 — Yo Glover, du är en äkta gangster min vän. Jag är så glad för din skull. Heja Brasilien!

Teixeira kommer med största sannolikhet att möta Jiri Prochazka härnäst. Brasilianaren sade dock att han planerar att ta en paus i några månader, vilket kan betyda att Prochazka väljer att gå ytterligare en match för att hålla sig aktiv.

Jones karriär är i sin tur satt i limbo efter hans senaste skandal. Jones förväntades möta tungviktsmästaren Francis Ngannou i sin tungviktsdebut. Misslyckade löneförhandlingar och misstanke om partnervåld har nu satt ett stort frågetecken på hela situationen.

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...