Jon Jones hånar Israel Adesanya efter den tuffa förlusten på UFC 259!

✔ Hälsningen: "Bitchen ska få äta sina ord"

Den före detta lätt tungviktsmästaren Jon “Bones” Jones har länge haft en pågående fejd med mellanviktsmästaren Israel Adesanya. De båda UFC-stjärnorna har munhuggits på sociala medier och pratat om en superfight någon gång i 2021.

Så det var givet att “Bones” skulle hålla ett öga på helgens UFC 259 där Adesanya gick upp till den viktklass som Jones tidigare dominerat. Inför matchen skrev Jones att han trodde Blachowicz skulle vinna via KO.

Det hela slutade dock med en svidande poängförlust för Adesanya som försökte bli UFC:s nya dubbelmästare. Som om det inte var nog så satt Jones vid Twitter för att göra sig lustig på Adesanyas bekostnad.

 – Jag kan inte vänta på att få den där bitchen att äta sina ord, skrev Jones under matchen.

– Nej, skitsamma, det här är inte ens värt min tid.


RELATERAT


UFC: Jon Jones vs Israel Adesanya

I slutet av titelmatchen fortsatte Jon Jones att skriva om Adesanya på sin Twitter.

Efter fem ronder skulle nämligen domarna slutligen avgöra vem som vann titelmatchen. “Bones” var dock säker på att Blachowicz hade gjort tillräckligt, något som också visade sig vara sant.

 – Bra jobbat Jan, det är två minuter kvar men Izzy är på mattan. Bra seger. Jag förväntar mig inte några överraskningar.

– Om du någonsin snackade skit och sa att Izzy skulle spöa mig, ge dig själv en örfil

Den polska mästaren besegrade Adesanya via enhälligt domslut med siffrorna 49–46, 49–45, 49–45. Det var Blachowicz femte raka UFC-vinst och hans första titelförsvar.

Det återstår nu att se var Adesanya tar vägen efter helgens förlust. Han är fortfarande mellanviktsmästare men en eventuell superfight mot Jones känns inte särskilt aktuell längre.

Istället kan “The Last Stylebender” komma att möta segraren av Paulo Costa vs Robert Whittaker, eller vinnaren av Darren Till vs Marvin Vettori.

För Jones del så kommer han att göra sin tungviktsdebut i sommar.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...