Jon Jones hånar Nate Diaz – får OBARMHÄRTIGT svar på tal

✔ Nate Diaz och Jon Jones hamnar i luven på varandra - i diskussionen om den bästa genom tiderna

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor satte igång en hätsk diskussion för några dagar sedan. “The Notorious” McGregor delade med sig av sin ranking över MMA-världens bästa fighters genom tiderna, där han placerade sig själv på andraplats.

Reaktionerna lät sig inte väntas på och var inte nådiga. Hans före detta rivaler Khabib Nurmagomedov och Nate Diaz var bland dem som hånade McGregor och det gjorde även lätt tungviktsmästaren Jon Jones.

Medan Jones bland annat fokuserade på att McGregor inte försvarat sitt bälte så kunde han inte låta bli att ge sig på Diaz. “Bones” Jones delade en bild där Diaz påstod sig vara en sportens bästa och förlöjigade den populära Stockton-fightern:

 – Nu påstår sig han vara den bästa genom tiderna? Det här har börjat att bli riktigt löjligt.

View this post on Instagram

Now this guys the goat? This is just starting to get ridiculous 😩🤷🏾‍♂️😆

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) onDiaz ger Jon Jones svar på tal

Det tog inte lång tid innan Nate Diaz hade fått nys på Jon Jones kommentarer och gav honom svar på tal. På sin Twitter skrev Diaz: “ingen kommer att komma ihåg dina matcher” och lade till en spruta-emoji, en tydlig referens till prestationshöjande medel.

Även McGregor tog upp prestationshöjande medel i sin serie av inlägg. Såhär rankade “The Notorious” de bästa genom tiderna:

  1. Anderson Silva
  2. Conor McGregor
  3. Georges St-Pierre
  4. Jon Jones

McGregor lade dock till att både “The Spider” Silva och “Bones” Jones testat positivt för otillåtna medel. Jones har testat positivt vid upprepade tillfällen, något som kastat en skugga över hans arv till sporten.

Diaz går till och med så långt som att påstå att ingen kommer att minnas Jones matcher i UFC, förmodligen för att han tycker att “Bones” smutskastat sin karriär med upprepade övertramp.

 

Håller du med Diaz kritik av Jon Jones?

 

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara