Jon Jones hånar UFC-mästarna Jan Blachowicz och Israel Adesanya!

✔ Ex-mästaren svarar på kritiken: "Jag vet att jag gjorde det rätta valet"

Sedan Jon “Bones” Jones valt att gå upp till tungvikt har han fått kritik över att han undviker Israel “The Last Stylebender” Adesanya och Jan Blachowicz.

Jones övergav lätt tungviktstiteln efter en jämn match mot Dominick ReyesUFC 247. Den gick alla fem ronder ut och till slut stod det klart att Jones hade gjort tillräckligt för att ta hem segern via enhälligt domslut.

Resultatet var kontroversiellt och många ansåg att Reyes hade vunnit minst tre av ronderna. Ett direkt returmöte såg ut att bli aktuellt, men en period efter mötet meddelade Jones att han valt att gå upp till tungvikt.

Sedan dess har Blachowicz vunnit lätt tungviktstiteln mot Reyes och är nu schemalagd att möta mellanviktsmästaren Adesanya. Båda UFC-mästarna har historia med Jones och framförallt “The Last Stylebender” som gått fram och tillbaka med honom på sociala medier.


HETAST JUST NU


Jon Jones bemöter kritiken

Nu har Jones svarat på Twitter angående det mothugg han utstått för efter flytten till tungvikt. Med en skämtsam och sarkastisk ton driver “Jones” med sina rivaler och ger sin syn på valet att gå upp till tungvikt.

– “When I move, you move, just like that” Nämn någon annan som har fått fler fighters att pensionera sig, byta viktklasser eller byta organisationer. Jag väntar.

– Jag lämnade lätt tungvikt för att jag var livrädd för Reyes, även om Blachowicz var garanterad att få nästa titelmatch mot mig, skämtade Jones. Jag vet att jag gjorde det rätta valet när mellanviktsmästaren plötsligt bytte viktklass.

– Skönt att jag valde den lätta vägen, skriver Jones och delar med sig av en bild med honom emellan Stipe Miocic och Francis Ngannou.

Den som rapporterats att stå näst på tur till att möta den före detta lätt tungviktsmästaren “Bones” är vinnaren av Miocic vs. Ngannou 2 som planeras att ta vid i mars 2021.

 

Vem vill du se “Bones” möta härnäst?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Francis NgannouIsrael AdesanyaJan BlachowiczJon JonesSenaste NyttStipe Miocic

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...