Jon Jones om tuffa bakslaget – precis inför matchen mot Santos

✅ Talar ut om jobbiga stunden - och hur det påverkade honom

Jon Jones stod för ännu ett titelförsvar då han under lördagens UFC 239 försvarade sitt lätta tungviktsbälte mot Thiago Santos efter att ha vunnit via delat domslut.

Läs mer: Jones och Santos i rullstol – efter jämna titelfighten på UFC 239

Men lördagens händelser mynnade inte enbart ut i lycka för Jones och hans lagkamrater på Jackson/Wink.

Precis inför mötet med Santos hade nämligen bantamviktsdrottningen Amanda Nunes avslutat Jones lagkamrat Holly Holm efter att ha träffat med en brutal huvudspark.

“Var jättesvårt”

Nu berättar Jones om hur han påverkades av händelserna precis inför titelfighten.

– Det var jättesvårt för mig att bevittna det. Jag var tvungen att vara mentalt förberedd på att vad som helst kunde hända. Jag har haft flera tidigare nätter då mina lagkamrater förlorat före mig. Då har mina tränare sagt till mig att jag måste fokusera på mitt eget game. Det var tufft för oss alla som satt i rummet och såg matchen, det blev helt tyst, säger Jones i en intervju efter galan.

Relaterat: UFC 239: Jones vs. Santos – Fullständiga Resultat & Statistik

Detta var Holms femte förlust på hennes senaste sju matcher. Jones å sin sida har inte förlorat sedan han diskvalificerades mot Matt Hamill i december 2009. “Bones” har nu vinster i tre raka titelmatcher sedan återkomsten mot Alexander “The Mauler” Gustafsson i slutet av förra året.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara