Jon Jones vs Israel Adesanya kan bli av: “Riktigt stor fight”

✅ Beskedet: "Om han verkligen vill ..."

Att UFC-mästarna Jon Jones och Israel Adesanya tycker illa om varandra är ingen hemlighet. Så sent som i morse kunde ni läsa om hur “Bones” tog heder och ära av “The Last Stylebender” i flera inlägg på Twitter – och det är bara toppen av isberget.


LÄS MER: Medan du sov: Jon Jones går loss – sågar Israel Adesanya TOTALT!


Nu medger UFC:s vd Dana White att en superfight mellan stjärnorna kan bli aktuell framöver.

– De här killarna har snackat skit fram och tillbaka. Om Israel vinner och om han verkligen vill möta Jon Jones, så skulle det bli en riktigt stor fight, säger Dana White i en intervju med Sky Sports New Zealand.

Jon “Bones” Jones (vänster) och Israel “The Last Stylebender” Adesanya (höger). Foto: Mazdak Cavian/Stefan Romare-MMAnytt

Möter Robert Whittaker i helgen

Innan en match mot Jones skulle kunna bokas behöver Adesanya dock ta sig förbi en annan stor utmaning. Den obesegrade stjärnan, som är interimmästare i mellanvikt, möter nämligen den regerande titelhållaren Robert Whittaker i huvudmatchen på storgalan UFC 243 nu i helgen.

Jones är som känt mästare i lätt tungvikt, vilket innebär att Adesanya skulle behöva kliva upp en viktklass för att möta honom.

UFC 243: Whittaker vs. Adesanya äger rum i Marvel Stadium i Melbourne, Australien under natten till söndag svensk tid.


RELATERAT: UFC 243 med “Kurdimus Prime” – Matchkort, Tider och Stream


Vad säger ni läsare – vill ni se Jon Jones mot Israel Adesanya, om den sistnämnda vinner i helgen? Kommentera!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara