Medan du sov: Israel Adesanyas kaxiga svar – till Jon Jones

✅ "Kommer slå sönder honom..."

Efter den sensationella titelvinsten på UFC 243 i Melbourne, fick den nykrönte mästaren Israel Adesanya återigen ett meddelande av en annan mästare: Jon Jones.

Jones sade då att han inte ville vänta på att Adesanya skulle samla självförtoende nog att gå upp till lätt tungvikt och möta honom.

Igår gästade Adesanya Ariel Helwanis podcast och gav självklart ett svar till “Bones”

– Han försöker forcera min hand. Jag kommer slå sönder honom om vi möts. Vill han se självförtroende? Såg han inte vad jag gjorde i helgen? Jon Jones är avundsjuk.

View this post on Instagram

“I told you, Ariel. He is jealous. He sees the freshman that’s taking all of the shine.”

A post shared by Ariel Helwani (@arielhelwani) on

Tito Ortiz vs “El Patron” officiell för december

Tito Ortiz kan inte riktigt pensionera sig från MMA. Efter skandalmatchen mot Chuck Liddell tidigare i år, som Ortiz vann via KO, såg det ut som att Ortiz var redo att dra sig tillbaka.

Några månader senare kom dock nyheten att han skriver på för Combate Americas och en match mot deras VD. VD:n är ingen mindre än Alberto Rodriguez – eller Dos Caras Jr. som han också kallas.

Liddell vs Ortiz 3

Rodriguez är nog mest känd som den maskerade luchadoren som fick smaka skenbensmacka mot Mirko “Cro Cop” Filipovic under PRIDE Bushido 1.

De två möts nu på PPV under galan Combate: Hidalgo den sjunde december i Hidalgo, Texas.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara