Jon Jones Israel Adesanya
Jon Jones och Israel Adesanya - Foto: Stephen R. Sylvaine/Jasmin Frank USA Today Sports

Jon Jones svarar Israel Adesanya: “Tänker inte vänta på dig”

✅ Israel Adesanya har ett datum i åtanke för en match mot Jon Jones

En ny stjärna är född – och han heter Israel Adesanya. “The Last Stylebender” cementerade sin plats som en av UFC:s största stjärnor med en sensationell prestation mot forne mästaren Robert Whittaker i huvudmatchen på UFC 243: Whittaker vs. Adesanya.

Adesanya fick “The Reaper” att missa och var nära att avsluta mästaren redan i första ronden. Avslutet skulle dock komma i andra ronden då en vänsterkrok träffade perfekt på Whittakers haka, varpå Adesanya följde upp med slag.

Domaren bröt och 57 000 i arenan jublade åt den nyblivne mästaren. Under en längre tid har Adesanya pratat om att han 2021 ska ta sig an lätta tungviktsmästaren Jon Jones i Allegiant Stadium som just nu byggs i Las Vegas.

Intresset verkar dock svalt från Jones sida – som inte vill vänta på att Adesanya samlar tillräckligt med självförtroende för att möta honom.


LÄS MER: Medan du sov: Jon Jones går loss – sågar Israel Adesanya TOTALT!


Ska man tro UFC-bossen Dana White kan matchen bli verklighet.

På sociala medier säger Jones att han inte har något intresse av att vänta till 2021 för att möta den nykrönte mästaren.

– När han samlat på sig tillräckligt med självförtroende är jag redan i tungviktsdivisionen. Jag behöver inte vänta till 2021 för att börja tro på mig själv… skrev Jones på Twitter.

Jones fightades senast på UFC 239: Jones vs. Santos där han besegrade Thiago “Marreta” Santos. Jones var inte alls lika dominant som vi är vana att se honom – trots att Santos i princip fightades med ett ben.

Vill ni se Israel Adesanya utmana Jon Jones?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...