Polisen avslöjar nya detaljer – om gripandet av Jon Jones

✔ Märkliga fynden kring stjärnans bil

Under gårdagen rapporterades det om att den kontroversielle UFC-mästaren Jon Jones återigen hamnat i trubbel. Den här gången rör det sig om bland annat rattfylleri och vapenbrott.

Nu har det kommit fram fler uppgifter via de polisrapporter som utfärdades i samband med gripandet av stjärnan.

I rapporterna (via MMA Fighting) står det att Jon Jones satt i förarsätet när polismannen Jason Brown närmade sig bilen. Medan Jones hissade ned rutan såg Brown en flaska liggandes i bilen.

– Jag såg en halvt urdrucken flaska tequila liggandes på golvet bakom passagerarsätet. Han hade även tydliga spår av marijuana på hela sin skjorta och över sina byxor, skriver Brown och fortsätter:

– Han hade inte hört någon skottlossning. När jag frågade efter registreringsbevis märkte jag att han hade blodsprängda ögon och stark andedräkt av alkohol. Han fumlade efter dokumenten utan att hitta dem, menar Brown.

Detta ledde till ett antal nykterhetskontroller där Jones ska ha presterat uselt. UFC-mästaren blev därmed arresterad på plats och förd till polisstationen.

Påträffad skotthylsa – utanför Jon Jones bil

Efter gripandet hittade man en del minst sagt intressanta fynd kring stjärnans bil.

– Jag hittade en laddad pistol under förarsätet och en tomhylsa precis utanför bilen. Det var samma kaliber på pistolen och hylsan, skriver Brown.

Det är ännu oklart om pistolen avfyrats av Jones, och vad han i så fall sköt mot.

Hemlösa personer nära bilen

Det står även att läsa i rapporten att två hemlösa personer ska ha befunnit sig nära bilen, när polisen först kom till platsen. Det är dock oklart vad de gjorde där, och ifall de har någon anknytning med UFC-mästaren.

Jon Jones är för närvarande försatt på fri fot men har fått order om att infinna sig i rätten igen den 8 april. Stjärnan har en hel del att förklara efter gårdagens händelse. Följ utvecklingen här på MMAnytt.se!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Svara