Jon Jones och Francis Ngannou i twitterkrig: “Be att du knockar mig!”

✔ "Du är en domslutsfajter!"

Även om det i dagsläget inte ser ut att bli Jon Jones som Francis Ngannou kommer försvara sitt tungviktsbälte mot har det inte hindrat att stjärnorna attackerar varann på Twitter. Det började med att Jones bad Ngannou att motivera honom mer. Sedan sedan dröjde det inte länge innan tjafset var i gång.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Se twitterkriget mellan de båda nedan.

– Motivera mig mer Francis Ngannou.

– Jag borde inte behöva motivera dig Jonny. Om det inte är i dig så har du redan förlorat. Jag vet min motivation.

– Så du vet vad som är inuti mig Francis Ngannou? Du har aldrig sett mig ge upp.

– Be att du knockar mig för om du inte gör det så kommer jag bryta ner dig, det är ett löfte.

– Snälla få mig inte att skratta! När är senaste gången du lyckades bryta ner någon?

– Du är en domslutsfajter och du har knappt vunnit en fajt på senaste tiden. Men du ska bryta ner mig?


HETAST JUST NU


Jones lönekrav är i vägen för en match

Trots talet om vad de ska göra med varandra är det oklart när en match mellan de två skulle kunna äga rum. Förhandlingarna om matchen misslyckades då UFC inte ville gå med på Jones lönekrav. Planen är nu istället att Ngannou ska försvara sitt bälte mot Derrick Lewis.

Dana White påstår i en intervju att Jones begärde 30 miljoner dollar för en match mot Ngannou. Detta innebär cirka 250 miljoner kronor och det är kanske inte så underligt att UFC-bossen nobbade Jones krav. Jones gick sedan ut och meddelade att White ljuger, han hade inte alls begärt 30 miljoner. Dock verkar siffran i alla fall vara så pass hög att White inte tycker det är värt att ordna matchen.

Emellertid kan twitterkriget mellan Jones och Ngannou vara ett sätt för dem att bygga upp hype inför en eventuell match i framtiden. Vill tillräckligt många fans se matchen är det inte omöjligt att White är beredd att öppna mer på plånboken.

Än så länge är det emellertid Lewis som får chansen om Ngannous bälte. Jones har ännu inte slagits sedan han tog steget upp till tungvikt och gick sin senaste match för mer än ett år sedan mot Dominick Reyes, där han vann på domslut efter en jämn drabbning. Senaste gången Jones vann på avslut var mot Alexander Gustafsson i december 2018 så Ngannous tal att Jones är en domslutsfajter är inte helt taget ur luften.

 

Tror du att matchen mellan Jon Jones och Francis Ngannou någonsin kommer bli av?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Francis NgannouJon JonesSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara