Jon Jones öppnar upp om senaste skandalen: “Jag slog inte min fru”

✔ "Bones" Jones säger att han ämnar att vara nykter framöver

Den före detta UFC-mästaren Jon Jones har nu kommenterat den incident i Las Vegas som enligt polisrapporten resulterade i att hans fru skadades och hans barn tillkallade en säkerhetsvakter.

I onsdags tog “Bones” Jones till Twitter för att adressera händelsen som tog vid timmar efter att han blivit invald i UFC Hall of Fame.

Enligt Jones så slog han aldrig sin fru Jessie Moses. Detta trots polisuppgifter som vittnar om att hon blödde, hotellrummet hade “blod överallt” och Moses “var rädd för att ens prata om Jonathan”.

 — Jag älskar hur människor föreställer sig den värsta möjliga situationen i huvudet och på något sätt gör det till ett faktum. Jag slog aldrig min fru och våra döttrar väcktes först efter vårt bråk. Mina döttrar varken såg eller hörde oss bråka.

Det är första gången som Jones direkt kommenterar händelsen som tog vid 24:e september.

Kort efter att han blev gripen så lade han dock upp bilder och videor på sin Instagram. Där kunde man se hur Jones lyfte vikter och bland annat sade att han hade trauman. Jones lade senare också upp en video där han kysser sin fru och räcker ut tungan till kameran.

När han greps blev Jones ilsken och slog sitt huvud mot polisbilen, något som lämnade ett märke på fordonet och ledde till en ytterligare åtalspunkt.


RELATERAT


Jon Jones tänker bli nykter

Det är inget i Jon Jones uttalanden som vittnar om att han tar ansvar för händelserna. Istället fokuserar han på vägen framåt och säger att han tänker fortsätta nykter.

 — Det är egentligen det enda jag vill förtydliga, skrev Jones efter sitt första meddelande. Utöver det ser jag fram emot att fortsätta framåt utan alkohol. Det är första gången i mitt liv där jag faktiskt är redo att sluta. Jag är glad över att få stöd från min fru, mina familjevänner och fans.
Speltips inför helgens Bellator 268


Karl Albrektsson vs. Dovletdzhan Yagshimuradov

Söndag | 00:00 | BELLATOR 268
Matchvinnare: Karl Albrektsson
1.62
RYGGA SPELET HOS BETSAFE – 100 KR GRATISSPEL PÅ MMA!

Anmäl dig till välkomsterbjudandet för sport och få ett gratisspel värt 100 kr att spela för. Öka spänningen hos Betsafe med ett gratisspel värt 100 kr extra på din första insättning! Odds kan
ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring
på 020-81 91 00.


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...