Jon Jones osmakliga kommentar får Anthony Smith att ryta till rejält

✔ Utsattes för obehagligt inbrott - då passade Jones på

UFC-fightern Anthony “Lionheart” Smith åkte på en riktigt otrevlig överraskning förra veckan. Detta när en inbrottstjuv bröt sig in den lätta tungviktarens hem, varpå en fight utbröt som varade i fem minuter innan polisen anlände.

Läs mer: Övervakningsvideon på Anthony Smith inkräktare är riktigt obehaglig

Efter att nyheten om inbrottet nått MMA-världen valde den lätta tungviktsmästaren Jon Jones att skicka en pik till Smith i form av en tweet.

– Jag är glad över att Anthony är okej, den snubben skulle aldrig ha lämnat mitt hus gående, skrev Jon Jones.

Anthony Smith rasande: “Jävla skitstövel”

Smith verkar inte ha tagit Jones kommentarer med ro. I en nylig intervju med SiriusXM Fight Nation rasar han mot mästarens pik efter det läskiga inbrottet.

Nya videon: Se Jon Jones gripas – med pistol, sprit och cannabis i bilen

– Vilket perfekt tillfälle att skryta, Jon, när det skett en katastrof i mitt hem. Vilket perfekt tillfälle att visa upp hur jävla ball du är. Jag glömde att du fortfarande är en jävla skitstövel. Han såg bara en möjlighet att få in sig själv i situationen för att alla ska veta hur ball och tuff han är, säger Smith.

“Lionheart” menar att han befann sig i värsta möjliga scenario under inbrottet och tycker att Jones kan hålla tyst om situationen.

– Det är väldigt lätt att sitta och säga att “om någon kom till mitt hus så skulle jag ha slagit skiten ur honom, eller skjiutit honom”. Det är lätt att säga så tills man själv befinner sig i en situation där du har varit vaken i 8 sekunder och du befinner dig i fullt kaos utan byxor på. Ingen är redo för sådan skit. Det är lätt att sitta och skryta på Twitter, avslutar Smith.

Jon Jones och Anthony Smith möttes förra året, i en match som slutade i en dominant seger via domslut för mästaren.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...