Får ärofylld utmärkelse tack vare “The Mauler” – nu reagerar Jon Jones

✔ Inte helt nöjd: "Vore en större ära om ..."

Tidigare i år tilldelades Alexander Gustafsson äran att bli invald i UFC:s Hall of Fame. Dock inte som fighter – utan för sitt legendariska titelmöte med mästaren Jon Jones för snart sju år sedan.

Läs mer: The Mauler reagerar på mäktiga utmärkelsen: ”Känns helt otroligt”

– Det är en stor ära. Den fighten var en vändpunkt i min karriär trots att det blev förlust för min del, sade den svenska superstjärnan till MMAnytt om utmärkelsen.

Nu har Jones också reagerat på priset. I en nylig tweet meddelar mästaren att det är en ära att väljas in i Hall of Fame – även om han hellre hade sett sitt namn där utan koppling till en specifik fight.

Så här skriver Jon Jones (via Twitter):

En av de bästa matcherna någonsin

Det första mötet mellan Jones och Gustafsson räknas som en av UFC:s absolut bästa titelfighter genom alla tider och utsågs till årets match 2013 av ett flertal publikationer.

Läs också: Alexander Gustafsson avslöjar stora planer – om sin UFC-comeback

Matchen var riktigt jämnt och gick alla fem ronder, och Gustafsson fick tyvärr se sig som förlorare på poängkorten trots att många inom fans och media ansåg att han vann matchen.

Jones och Gustafsson möttes igen tidigt förra året. Det titelmötet vann Jones via TKO i den andra ronden.


Mer om Jon Jones och Alexander Gustafsson:


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara