Jon Jones redo för match i december – Vill möta obesegrad Bellator-fighter

✔ Jones: "Vem av er vill bli utstrypt?"

Den forna lätt tungviktsmästaren Jon “Bones” Jones verkar vara ivrig att komma igång igen med en match – denna gång utanför UFC. Stjärnskottet Khamzat Chimaevs brottningsmatch mot Jack Hermansson kan ha inspirerat UFC-legendaren Jones, eftersom han i dagsläget är ute efter en brottningsmatch i tungvikt.

I en nu raderad Tweet påstod “Bones” Jones att han skulle möta den obesegrade Bellator-tungviktaren “Jack Swagger” i den “bästa brottningsorganisationen i världen”, nämligen Fury Grappling. Såhär skrev den forna mästaren på Twitter:

– Senaste nytt, skrev Jones. Jag är glad att meddela att jag kommer tävla i den bästa brottningsorganisationen i världen, Fury Grappling! Den 9:e december kommer jag vara i New Jersey och tävla mot WWE-superstjärnan och obesegrade Bellator-tungviktaren Jack Swagger.

 

Jones kom att radera inlägget eftersom motståndaren, som egentligen heter Jake Hager, inte Jack Swagger, inte signerat något kontrakt ännu. Såhär svarade Hager UFC-legendaren på Twitter:

– För det första är det (AEW, inte WWE som jag tillhör) och obesegrade Bellator-tungviktaren Jake Hager, skrev Jake Hager. För det andra har inga villkor diskuterats och inget kontrakt signerats. Vi kan prata ifall villkoren ser rätt ut.

 


HETAST JUST NU


Jon Jones är trots missförståndet redo för en utmaning – letar motståndare på Twitter!

Efter ett par numera raderade inlägg på Twitter där han medger att Hager inte gått med på en match ännu, väljer Jones att till synes utmana alla tungviktare i världen, i hopp om att någon kommer vara villig att möta honom i en brottningsmatch.

– Vem av er stora killar vill bli utstrypt, frågade Jones på Twitter.

Hitintills har ingen motståndare bekräftats för Jones, men om villkoren ser rätt ut för Hager kan det bli en spännande brottningsmatch mellan paret.

Både Jones och Hager har brottningsbakgrund, Hager var en NCAA All-American brottare som satte rekord för flest pinfall under en säsong i tungviktsklassen.

Jones har inte tävlat inom MMA sedan segern över utmanaren Dominick Reyes i februari 2020. Mötet med Reyes blev ännu ett titelförsvar i lätt tungvikt för den forna mästaren Jones.

Efter vinsten valde Jones att lämna ifrån sig titeln och sätta siktet på tungvikt istället. Atleten själv förväntar sig en tungviktsdebut tidigt i 2022, men huruvida allt går som planerat för “Bones” Jones återstår att se!

Vem vill du se Jon Jones möta i en brottningsmatch i december?

 


Missa inte: Bulldog Fight Night 9: Khamzat vs Hermansson – Fullständiga resultat!


Speltips inför UFC Vegas 44

Snart kommer legendaren José Aldo tillbaka till buren för sin tredje match under de senaste 12 månaderna. Aldo har sett otroligt bra ut på senare tid, med segrar över skickliga bantamviktare såsom Marlon Vera och Pedro Munhoz. Nu vill han fortsätta segertåget – med siktet på titeln!

Motståndaren blir spännande Rob Font, som med sin skarpa boxning nyligen besegrade forna bantammästaren Cody Garbrandt. “Junior” Aldo blir säkerligen Fonts tuffaste motstånd hittills. Den forna fjäderviktsmästaren Aldo är otroligt snabb med nävarna även i bantamvikt, och har lite extra krut i slagen jämfört med de allra flesta bantamviktare!

Trots det är legendaren underdog inför mötet. Du som är Aldo-fan har därmed en riktigt spännande match att se fram emot – och med en tippning på stridstestade Aldo kan du göra matchen ännu mer nervkittlande!

 Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...