Anthony Smith Jon Jones Anthony Smith
Från vänster: Jon Jones och Alexander Gustafsson, som återigen gör upp den 29 december i Las Vegas.

Jon Jones skickar kryptiskt meddelande till Gustafsson – som svarar

✅ Jon Jones har pikat Alexander Gustafsson ✅ Som svarat med ytterligare en utmaning

Sedan det stog klart att Jon Jones kan vara tillbaka i buren så tidigt som nästa månad, har det varit fullt av åsikter om vem han ska möta.

En av de som hade åsikter var svensken Alexander “The Mauler” Gustafsson som strax efter USADA-uttalandet utmanade Jones. Nu har han fått ett svar – eller så verkar det i alla fall.

Jones lade ut en bild på sig själv med “The Mauler” i bakgrunden, med texten “förtjänat, inte skänkt”.


LÄS MER: Jon Jones använde kokain – både innan och efter senaste matchen

LÄS OCKSÅ: Jon Jones får lägre straff – för att han sätter dit någon annan


Alexander Gustafsson svarar

Efter den kryptiska piken som till synes var riktad till Gustafsson dröjde det inte länge innan Sveriges största MMA-stjärna svarade. Han ifrågasatte vem Jones egentligen ska möta, nu när det är klart att mästaren Daniel Cormier inte är tillgänglig.

“Vem ska du möta, om inte mig @jonnybones?! Det är den enda matchen som är logisk just nu! Varför vänta, let’s do it! Låt mig besegra dig ännu en gång..” skrev Gustafsson på Instagram.

Ohmbet har oddsen för Jones vs. Gustafsson 2

Även om varken tid, plats eller motstånd har offentliggjorts för Jones comeback, så har MMAnytts samarbetspartner Ohmbet släppt oddsen för Jones vs. Gustafsson 2 på UFC 230.

Oddsmakarna har Gustafsson som tydlig underdog med oddset 3.00 – alltså tre gånger pengarna vid vinst. Jones är favorit och en seger för honom ger 1.43 gånger pengarna.

Detta innebär med andra ord att du som bettar 1000 kronor på Gustafsson vinner hela 3000 kronor om svensken får revansch. Samma insats på Jones ger 1430 kronor om han besegrar ”The Mauler” igen. Då matchen inte är officiellt bekräftad återbetalas insatsen om de inte möts den tredje november.

Är du ny hos Ohmbet? Öppna ett konto på bettingsidan med världens bästa UFC-odds – så får du 100 procents välkomstbonus på första insättningen!

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
Alexander GustafssonJon JonesSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...