Jon Jones släpper uttalande: “Är definitivt inte i trubbel”

✅ UFC-stjärnan inte oroad - trots misstanke om brott

Jon Jones verkar inte alls oroad över misstankarna om misshandel, som UFC-mästaren har delgivits.

En servitris anklagar “Bones” för att ha gett sig på henne på en strippklubb i april, där han bland annat ska ha tagit ett stryp grepp på henne. Jones talesperson James Hallinan påstår i sin tur att det rör sig om rentav falska påhitt och att de har flera vittnen som kan styrka deras version.

Jones har inte gripits. Dock fanns en så kallad arresteringsorder utfärdad hos polisen i Albuquerque – innan stjärnan till slut betalade borgen på 300 dollar (ca. 2820 kr) under söndagen.


LÄS MER: Jon Jones i trubbel igen – ska ha antastat och misshandlat kvinna


Jon Jones: “Finns en hel del folk som hoppas på mitt fall”

Nu bryter Jones själv tystnaden.

– Jag är definitivt inte i något trubbel min vän, var inte så snabb att tro på allt du läser på internet, skriver Jon Jones som svar på en tweet från ett fan (via Twitter):

– Jag vet att det finns en hel del folk som hoppas på mitt fall men det är ännu fler som är stolta över mig och som älskar när det går bra för mig. Och strunt i att stanna inne, jag älskar det här samhället. Ser fram emot att fortsätta klättra, hatare kommer bli arga när jag vinner i december, fortsätter han i en annan tweet:

 

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...