Jon Jones och Anthony Johnson - Foto: Kevin Hoffman USA Today Sports

Medan du sov: Jon Jones redo att “strypa ut” Anthony Johnson

✅ "Hoppas konditionen är på topp, big boy..."

Det har varit mycket skriverier den senaste tiden om forne titelutmanaren Anthony “Rumble” Johnson.

Johnson började sin UFC-karriär i weltervikt men efter en serie viktmissar bytte han viktklass och landade till slut i lätt tungvikt.

“Rumble” pensionerade sig efter en andra förlust mot dåvarande mästaren Daniel Cormier och har sedan dess lagt på sig många kilo muskler, något man inte kunnat undgå att se på han sociala medier.

Nu har den regerande lätta tungviktsmästaren Jon Jones skickat en pik till Johnson. På sociala medier skriver Jones att han mer än gärna stryper ut “Rumble – och att han hoppas på att Johnsons kondition inte sviker honom.

Denna reaktion kom efter att Johnson berättade att även om han tänker tävla i UFC:s tungviktsdivision, så är Jones den enda fighten som är intressant för Johnson i lätt tungvikt.

Jeremy Stephens och Yair Rodriguez tjafs inför UFC Boston

I helgen går UFC Boston av stapeln och på kortet finns en riktig hatmatch. För några veckor sedan möttes Yair Rodriguez och Jeremy Stephens i en väldigt framemotsedd match. Som tyvärr slutade efter bara ett par sekunder.

Rodriguez petade Stephens i ögat och “Lil Heathen” kunde inte fortsätta. Efter matchen blåstes av skämde den mexikanska publiken ut sig totalt.

Efter matchen träffades de på hotellet och hade en liten knufftävling. Inför helgens match är Stephens uppenbarligen taggad och menar att matchen är personlig.

Stephens tycker att Rodriguez försöker ta mat ur hans barns mun, vilket gör det till en personlig fight, inte någon tävling.

Rodriguez verkar dock vara lite lugnare och pratade under intervjun istället om att det som har hänt, har hänt, och han har släppt det.

Öppna träningar inför UFC Boston

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...