Jon Jones vill ha supermatch – mot Brock Lesnar: “Jag spöar skiten ur dig!”

✔ "Bones" Jones siktar in sig på Brock Lesnar och Stipe Miocic - inför sin tungviktsdebut!

Det ryktas om att ex-mästaren Brock Lesnar har avslutat sitt kontrakt med WWE, något som Jon Jones snabbt fick nys om.

43-åriga Lesnar har inte tävlat i UFC sedan 2016 då han besegrade Mark Hunt i en mycket kontroversiell match. Lesnar kom nämligen att få dispens från UFCs antidoping-partner USADA men kom efteråt att testa positivt för otillåtna preparat.

I mitten av juli 2018 kom han dock att göra ett överraskande inhopp då han stormade buren efter Daniel Cormiers KO-vinst över Stipe Miocic. Det kom att pratas om en retur till buren som dock aldrig materialiserades.

I samband med Jones flytt till tungvikt och Lesnar möjligheter att utforska marknaden så kan en supermatch komma att ta form. På sin Twitter tog “Bones” Jones sikte på Lesnar och argumenterade även varför han borde möta den regerande mästaren Miocic, istället för Francis Ngannou.

 – Stipe vill inte möta Francis igen för den första matchen var inte ens jämn, skrev Jones.

– Från Stipes perspektiv så är en match mot Francis en situation där han har mer att förlora än att vinna. Stipe mot Francis ger låg belöning för en hög risk. Stipe mot mig är faktiskt mycket vettigare för båda av oss.

– Brock Lesnar, jag spöar skiten ur dig med!


Relaterat

Kategorier
Brock LesnarJon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara