Jon Jones
Jon "Bones" Jones. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Jon Jones tar till Twitter för första gången efter Cormiers titelvinst

✅Ärkerivalerna har hamnat i luven på varandra under åren ✅ Cormier har börjat göra sig ett namn borta från "Bones" Jones skugga

Rivaliteten mellan mästarna Daniel Cormier och Jon Jones har varit på tapeten under flera år och trots att deras karriärer har tagit vitt skilda vägar så är deras namn för evigt tätt insnärjda. I helgen tog dock Cormier ett stort steg bort från Jones skugga då han besegrade Stipe Miocic via KO i första ronden och det efteråt var det många som undrade vad Jones hade att säga om sin ärkerivals stordåd.


KLART: Brock Lesnar gör comeback – möter Daniel Cormier om bältet!


Vet inte när han kommer återvända

Jones och Cormier har inte direkt varit hövliga mot varandra så när “Bones” Jones tog till Twitter var det säkerligen få som hade gissat att han skulle stå emot frestelsen att håna “DC”.

Sanningen är dock att han varken prisade eller förlöjligade dubbelmästaren:

Jones sade också att han inte vet när han kommer återvända till buren, detta efter att han testade positivt efter sin UFC 214-match mot Cormier, en match han vann via KO i tredje ronden.

Än så länge är det oklart vilket straff “Bones” kommer att få från USADA men enligt honom själv så är han redo att återvända och visa fansen en bättre version av sig själv.

Cormiers dagar som professionell MMA-fighter börjar dock snabbt att ticka ned och “DC” har själv sagt att han max har två matcher kvar att gå. Titelmatchen är Brock Lesnar är redan bekräftad av UFC och frågan är om Jones kommer hinna göra sin comeback innan Cormier pensionerar sig?

 

Vill du se en tredje match mellan Cormier och Jones?

 

Upplev MMA av toppklass på Cirkus - köp dina biljetter till Superior Challenge 19 nu!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...