Jon Jones till UFC: “Ni behandlar mig som skit – ge mig sparken!”

✔ Chanserna om en supermatchen mot Ngannou blir allt mindre! ✔ "Chefen hatar mig!"

Den före detta mästaren Jon Jones är trött på hur UFC behandlar honom och uppmanar organisationen att sparka honom. Hela diskussionen härstammar från pratet om en supermatch mellan “Bones” Jones och den nykrönta mästaren Francis Ngannou.

Efter att Ngannou besegrat Stipe Miocic i helgen så var Jones snabb på att säga att han var redo att ta sig an den nya mästaren. Han hade dock ett krav: mer pengar.

UFC-chefen Dana White verkar dock inte lika intresserad av att uppfylla Jones krav. Han har istället siktet på en annan match för “The Predator” Ngannou.

Allt mer frustrerad så fortsätter Jones att skriva på sin Twitter om hur han känner sig illa behandlad av organisationen. Trots att han adresserar “UFC” så är det Jones relation med White där skon klämmer för ex-mästaren.

 – Ni vill hellre behålla mig och behandla mig som skit, skrev Jones. Jag svär, hela UFC-industrin har bara varit deprimerande för mig. Det känns som att mina vingar har klippts av.

Istället för att fastställa när Jones ska möta Ngannou så har situationen kommit att förändras helt. Nu ber Jones att bli frisläppt från organisationen.

 – Snälla, ge mig sparken nu.

– Ge mig sparken för fan, fortsatte han. Vad är det här för skit, det är ju uppenbart att chefen hatar mig. Låt mig sköta mina affärer någon annanstans.


HETAST JUST NU


Jon Jones känner sig förolämpad

Den före detta lätt tungviktsmästaren är utan tvekan en av de mest meriterade atleterna inom MMA. Förutom en kontroversiell diskvalificering så har han aldrig förlorat en match under sina närmare tretton år som professionell fighter.

Han vann UFC-bältet i mars 2011 och har sedan dess dominerat sin division. Hans karriär har dock varit kantad av skandaler där han bland annat testat positivt för steroider och blivit fråntagen sin titel.

I sin senaste match besegrade han Dominick Reyes via enhälligt domslut, men många anser att han förlorade den jämna titelmatchen. Sedan dess har han givit upp sin titel och tagit sikte på tungviktsklassen.

White har tidigare sagt att tanken är att Jones ska slåss om titeln i sin tungviktsdebut, men nu är diskussionen en helt annan.

 – Jag försöker inte vara den allra främsta för andra människor längre, jag försöker vara bäst – för mig själv, skrev Jones. Det finns inget bra med att utnyttjas. Ni har ingen aning hur förolämpad jag känner mig.

Uppdatering

Jones skriver att han fortfarande har hopp om att matchen blir av och avslöjar att han kommer att få ett förslag i nästa vecka.

 – Det finns fortfarande tid för UFC att göra det rätta… Jag håller tummarna, det här är en möjlighet man bara får en gång i livet, och det gäller alla involverade.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...