Jon Jones i trubbel igen – ska ha antastat och misshandlat kvinna

✅ Talespersonen: "Lögner"

Den kontroversielle UFC-stjärnan Jon Jones har återigen hamnat i kläm med lagen.

“Bones,” som är mästare i 93-kilosklassen, har delgivits misstanke om misshandel. Detta efter att en cocktailservitris på strippklubben TD’s Eubank Showclub anklagat Jones för att ha gett sig på henne medan hon jobbade i april, rapporterar KRQE News 13.

Enligt polisen i Albuquerque, Jones hemort där strippklubben är belägen, ringde kvinnan polisen hemifrån. Hon uppgav då att Jones hade slagit till henne på ett olämpligt sätt, dragit ner henne till sitt knä och börjat pussa henne runt halsen. Vidare anklagas UFC-mästaren även för att ha lyft servitrisen från marken – medan han ska ha hållit henne i ett strypgrepp. Enligt kvinnan slutade inte Jones trots att han ska ha blivit ombedd flera gånger.

Detta är långt ifrån den första gången Jones hamnat i rättsligt trubbel. Stjärnan blev exempelvis av med sitt UFC-bälte efter en smitningsolycka 2015 där han, efter en festkväll, först kolliderade med en gravid kvinna i trafiken – innan han sedan sprang från platsen.

Var misstänkt för brott – men Jon Jones fightades ändå

Jon Jones försvarade nyligen bältet mot Thiago Santos på UFC 239 i Las Vegas – trots att han var misstänkt för brott. Stjärnan har inte blivit arresterad för det misstänkta brottet, men han hade kunnat gripas innan han till slut betalade borgen på 300 dollar (ca. 2820 kr) igår söndag.

James Hallinan, en talesperson för Jones, bestrider anklagelserna och menar även att allt pappersarbete ska ha skickats ut till en felaktig adress. Hallinan påstår att UFC-mästaren fick reda på brottsmisstanken först när KRQE News 13 kontaktade honom.

Talespersonen gav följande uttalande till den lokala nyhetssidan:

– Idag meddelades Mr. Jones av media om en falsk anklagelse mot honom och att pappersarbetet hade skickats till en felaktig adress. Hursomhelst, efter att ha tagit emot dokumenten från pressen gick Mr. Jones omedelbart och betalade den lilla summan och han, samt flera vittnen, står redo att faktamässigt tillbakavisa de illvilliga lögnerna som sprids om honom till allmänheten.

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...