Jon Jones raderar sina tweets – får BRUTALT svar av Israel Adesanya!

✔ Jones sågas totalt: "Pulsing Picto P*ssy"

De regerande mästarna Israel Adesanya och Jon Jones kan inte låta bli att hamna i luven på varandra. Efter att “Bones” Jones än en gång hamnat i trubbel med rättvisan så var “The Last Stylebender” Adesanya en av dem som gjorde sig lustig på hans bekostnad.

Nu fortsätter Adesanya sitt korståg mot Jones och topprankade mästaren ett brutalt svar efter en raderad tweet. Det hela började med att Adesanya drev med lätt tungviktsmästaren med ett känt citat från Jones rivalitet med Daniel Cormier:

 

Jones besvarade Adesanya med en bild på när Adesanya blev knockad under sin kickboxningskarriär, men han raderade snabbt sin tweet.

“The Last Stylebender” lyckades dock snappa upp den och gav honom ett rejält svar på tal:

 – Skrev han ett inlägg och raderade det? Jag har blivit knockad en gång och har aldrig gjort om det misstaget, skrev Adesanya

– Hur många gånger har du blivit arresterad? Hur många gånger har du åkt dit för doping? Hur många gånger har ditt bälte tagits ifrån dig? (Kan någon svara på dessa?)

– Du lär dig aldrig, din “PulsingPictoPussy”


Nya videon: Se Jon Jones gripas – med pistol, sprit och cannabis i bilenDaniel Cormier oväntade kommentarer – om Jon Jones gripande


Israel Adesanya vs. Jon Jones

Den dåliga stämningen mellan Adesanya och Jones har byggts upp under en längre tid. Båda fighters är obesegrade i sina MMA-karriärer även om det finns en hel del kontroverser kring Jones matchfacit.

Som Adesanya påpekar så har “Bones” bland annat blivit av med UFC-titlar och testat positivt för otillåtna preparat vid ett antal tillfällen. I slutet av mars blev han tagen av polis efter att ha kört rattfull och haft vapen i bilen.

Trots upprepade kontroverser så tycker många att Jones fortsätter att komma undan lindrigt. Kontroverser har dock även börjat sippra in i hans prestationer i buren. Många spekulerar i om Jones tid som dominant mästare i lätt tungviktsklassen är över efter att han nätt och jämnt vunnit sina två senaste matcher.

Det har varit tal om att Jones ska gå upp till tungviktsklassen medam Adesanya har sagt att han är redo att kliva upp en viktklass för att ta sig an “Bones.”

 

“Bones” eller “The Last Stylebender” – Vem vinner?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Israel AdesanyaJon JonesSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara