Nya videon: Se Jon Jones gripas – med pistol, sprit och cannabis i bilen

✔ Konfronteras om pistolskott - vägrar svara ✔ Drack Jorge Masvidals Recuerdo

Nyligen handlade många rubriker om UFC-mästaren Jon Jones – som återigen hamnade i rättsligt trubbel. Detta efter att ha stoppats märkbart berusad i sin bil, av en polispatrull som ryckte ut på grund av en skottlossning.

Jones påträffades med cannabissmulor över hela sig. Han hade också en öppnad flaska mezcal av märket Recuerdo bredvid sig – ett spritmärke som för övrigt delägs av superstjärnan Jorge Masvidal.

Efter att en nykterhetskontroll genomfördes och Jones arresterades, hittade poliserna även en pistol under förarsätet. Han misstänktes sedermera för grovt rattfylleri och vapenbrott – bland annat.

Nu har en ny video släppts från polisens kameror – som visar mer om hur gripandet av Jones gick till. Spana in de nya bilderna från incidenten nedan (via YouTube):


RELATERAT: Här arresteras Jon Jones – se videon från poliskameran!


Jon Jones slipper fängelse: “Har personliga problem”

Detta var inte första gången Jones haft svårigheter med att hålla sig på rätt sida av lagen. Men trots att han sedan tidigare fått villkorlig dom, så slapp “Bones” undan fängelse även för de senaste förseelserna.

Alla åtalspunkter utom rattfylleri lades nämligen ner, och stjärnan slapp även denna gång undan lindrigt. Påföljden blev fyra dagars husarrest, 90 dagars övervakad skyddstillsyn samt böter på cirka 5000 kronor.

– Jag är besviken för att jag svikit de personer som jag bryr mig om mest: min familj, mina vänner och mina fans. Denna morgon så gick jag med på en överenskommelse med Albuquerques distriktsadvokater. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar, och jag vet att jag har personliga problem att ta itu med, bland annat min ohälsosamma relation till alkohol, sade Jon Jones nyligen i ett uttalande.

UFC har ännu inte kommenterat det senaste Jones-skandalen, mer än direkt efter gripandet då den världsledande MMA-organisationen skrev att de var “medvetna om situationen” i ett officiellt uttalande.

Huruvida stjärnan kommer att straffas av UFC är oklart.


LÄS MER: Här tar hyllade domaren heder och ära – av Jon Jones

LÄS OCKSÅ: Jon Jones bryter tystnaden efter skandalen – slipper fängelse


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara