Jon Jones visar upp monsterfysik – inför tungviktsdebuten i UFC!

✔ UFC-chefen föreslår Jones vs Miocic - "Bones" svarar!

Den före lätt tungviktsmästaren Jon Jones fortsätter att förbereda sig inför sin stundande och efterlängtade tungviktsdebut.

“Bones” är vida ansedd att vara en av de främsta genom tiderna och han ser sannerligen ut att vara i toppform! På sin Instagram delar Jones med sig av nya bilder där han visar upp en fysik som är långt ifrån den vi är vana vid att se.

Jones lämnade lätt tungviktsklassen i augusti 2020 efter en offentlig dispyt med UFC över pengar. I sin senaste match försvarade han bältet mot Dominick Reyes och satte rekord för flest vinster i titelmatcher (14 stycken). Matchen var dock inte utan kontrovers då en majoritet av MMA-media dömde matchen till Reyes favör.

Sedan Jones lämnade ifrån sig titeln har det spekulerats vem han kommer att möta. UFC-chefen Dana White hade tidigare sagt att “Bones” skulle möta vinnaren av Stipe Miocic vs Francis Ngannou. Det löftet kom dock att falla igenom efter att Ngannou vunnit tungviktstiteln och Jones begärt mer pengar än UFC var villiga att betala honom.

White hävdade att Jones begärt 30 miljoner dollar, över 252 miljoner kronor. “Bones” sade dock att det inte stämde men har vid ett tidigare tillfälle sagt att 10 miljoner dollar, ca. 84 miljoner kronor, var alldeles för lite för supermatchen.

White har gått vidare och sagt att Ngannou istället kommer att möta Derrick Lewis och har föreslagit en annan motståndare för Jones! 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av BONY (@jonnybones)


RELATERAT


RUBRIK

White gjorde det klart att de tänkte låta Ngannou möta Lewis i sitt första titelförsvar. I samma vända föreslog han att Jones borde möta den före detta tungviktsmästaren Miocic.

Miocic innehar rekordet för flest titelförsvar i UFC:s tungviktsklass (3) och är också ansedd att vara en av sportens främsta, något som White skriver under på.

— [Stipe Miocic] är tungviktsklassens G.O.A.T (Greatest Of All Time), sade White till ESPN. Han är det, killen är det. Han har jobbat hårt och gjort allt du behöver för att vara den [den främsta genom tiderna]. Han är det, det är ett faktum. Vi får se vad som står näst (för honom). Jag gillar att han är taggad och vill slåss igen. Vi skulle kunna göra Jon (Jones) mot Stipe…

Det var dock inte en match som Jones var särskilt exalterad över. I en serie av numera raderade Tweets sköt han ned idéen om en match mot Miocic och satte på nytt siktet på Ngannou.

— Jag är trött på att höra samma skit, “Du är inte en tillräckligt stor stjärna, du drar inte in tillräckligt med pengar,” tweetade Jones. Jag är redo att gå matcher som kommer att dra in pay-per-views. Världen vill se “black-on-black crime” och jag är redo att ge dem det.

 

 

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...