Jon Jones vs. Francis Ngannou? Dana White säger sitt

✔ UFC-bossen uttalar sig om supermatchen

Francis Ngannou tog hem ännu en blixtsnabb knockoutseger i UFC:s tungviktsdivision förra helgen, då han besegrade Jairzinho Rozenstruik inom loppet av 20 sekunder. Sedan dess har snacket börjat gå om ett potentiellt möte mellan “The Predator” och den lätta tungviktsmästaren Jon Jones.

BLIXTKNOCKEN: Francis Ngannou vinner BRUTALT – på nolltid!

För några dagar sedan gick Jones ut på sina sociala medier och uppgav att han inte alls skulle ha något emot att möta Ngannou, i vad som i så fall skulle bli hans debut i tungvikt. Detta fick Ngannou att i sin tur svara och acceptera mästarens utmaning.

UFC-bossen: “Man ser mycket snack”

Nu har också Dana White kommenterat det eventuella mötet. UFC-presidenten menar att “vad som helst kan hända”, men medger samtidigt att han tvivlar på ifall det här verkligen är en fight som Jones och Ngannou vill ha.

– Jag vet inte om de verkligen vill ha fighten. Nu säger jag inte att de gäller just de här två, men man ser mycket snack online. Att väl få till fighten vore en helt annan sak, säger White.

Jones har fyra raka titelförsvar sedan UFC-återkomsten mot svenske Alexander Gustafsson i slutet av 2018, och har inte förlorat en match sedan han diskvalificerades mot Matt Hamill i december 2009 (!).

Läs mer: Ber om ursäkt – efter religiösa attacken mot Jon Jones

Ngannou, å sin sida, har fyra raka knockoutvinster i tungviktsdivisionen – alla tidigt i den första ronden. Senast “The Predator” förlorade en match var då han tog sig an Derrick Lewis i det ökända “tråkmötet” i juli 2018, där han föll via domslut efter en minst sagt händelselös tillställning.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...