Jon Jones sågar Israel Adesanya: “Är allt jag behöver säga”

✔ Dissen efter titelförsvaret mot Yoel Romero

UFC-stjärnorna Jon Jones och Israel Adesanya har under en längre tid psykat varandra på Twitter. Nu är det dags igen då mästaren i lätt tungvikt ger sin syn på “Stylebenders” titelförsvar mot Yoel Romero.

– Yoel är nästan tio år äldre än mig och var nära att vinna fighten, utan att använda sin brottning. Det är allt jag behöver säga, skriver Jones på Twitter.

Fejden mellan de två UFC-mästarna har pågått under en längre tid, vilket har spätt på ryktena om en superfight någon gång i framtiden. “Bones” verkar dock inte längre vara intresserad av Adesanya, åtminstone just nu.

“Om Johnny Walker fortsätter såhär…”

Jones verkar inte heller vara särskilt imponerad av sina kollegor i lätt tungvikt, då han under helgens UFC Brasilia passade på att dela ut en känga till Johnny Walker.

– Om Johnny Walker fortsätter fightas såhär…jag låter er avsluta den här meningen åt mig, skriver Jones på Twitter.

Walker förlorade förra helgens match mot Nikita Krylov på domslut efter att ha blivit dominerad. Walker säger själv i en intervju efter matchen med MMA Junkie, att han efter tre ronder mot Krylov ser luckorna i sitt egna game.

Frågan är nu vem Jon “Bones” Jones ska försvara bältet mot härnäst. Många ser ett returmöte med Dominick Reyes som det mest logiska alternativet, efter deras jämna titelfight på UFC 247.

Ett annat alternativ vore Jan Blachowicz, som tokknockade Corey Anderson i sin senaste fight på UFC Rio Rancho. Jones var själv på plats under den galan och verkade då – av videon nedan att döma – intresserad av ett möte.

Vem tycker ni att Jon Jones ska möta härnäst? Kommentera!

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Svara