Jones vs. Cormier 3 i tungvikt? Jones tränare förutspår en titelmatch

✅ Trilogin fullbordas i tungvikt ✅ Jon Jones är tillbaka i träning

Den före detta mästaren Jon Jones är fortfarande avstängd från UFC efter att han testade positivt i samband med hans titelmatch mot Daniel Cormier i juli. Det hindrar dock inte Jones tränare Brandon Gibson från att förutspå att Jones kommer att återvända till buren i år och utmana Cormier om tungviktsbältet.

Titelmatch i tungvikt: Jones vs. Cormier 3

På sin Twitter skriver Jones tränare Gibson att han förutspår att en trilogi kommer att fullbordas innan årets slut. Jones är den enda fighter som besegrat Cormier och de två kämparna har mötts under två tillfällen.

Trots att Jones vunnit båda gångerna så är det endast en match som är officiell då Jones testade positivt i samband med den andra matchen och fick resultatet upphävt.

USADA har ännu inte givit Jones ett straff men eftersom det är andra gången som Jones hamnat i problem så riskerar han en avstängning på upp till fyra år.

Cormier möter Miocic i juli

Cormier har tagit hem ytterligare en vinst efter matchen mot Jones då han avslutade Volkan Oezdemir under UFC 220.

Även tungviktsmästaren Stipe Miocic tog hem en vinst under UFC 220 och kort efter att galan var över så stod det klart att de båda mästarna Cormier och Miocic skulle leda den nya säsongen av The Ultimate Fighter och mötas under UFC 226 den 7 juli.

Nyheterna om Miocic och Cormier har sänt chockvågor genom MMA-världen och en av dem som reagerat negativt är den #1-rankade Alexander Gustafsson som dissade idéen och sedan hamnade i ett laddat meningsutbyte med “DC” på sociala medier.


Daniel Cormiers syrliga svar – dissar “The Mauler” och de svenska fansen


Nu verkar det som att tungviktsmatchen även fått fart på Jones som nyligen postade ett inlägg där han tränar:

Good better best.

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

 

Är du intresserad av Cormier vs. Jones 3?

 

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]