Jorge Masival, Colby Covington, Ben Askren (© Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports)
Jorge Masival, Colby Covington, Ben Askren (© Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports)

Jorge Masvidal och Ben Askren gaddar ihop sig – totalhånar Covington

✅ Jorge Masvidal gör en helomvändning!

Vem hade tippat på att Jorge Masvidal skulle göra helomvändning och ta Ben Askrens parti?

De båda welterviktarna snackade otroligt mycket skit om varandra inför UFC 239, men det hela skulle sluta med att Masvidal avslutade Askren på rekordtid med ett välplacerat flygande knä. Nu har dock de forna rivalerna hittat tillbaka till varandra, med hjälp av en gemensam nämnare: deras avsmak för Colby Covington.

Trots att Masvidal var nära vän och rumskompis med Covington så har de före detta lagkamraterna hamnat i onåd med varandra – minst sagt.

Inför Covingtons titelmatch mot Kamaru Usman så passade Masvidal på att dela med sig av några mindre smickrande anekdoter om Covington och han fortsatte att håna “Chaos” – även efter den hårda TKO-förlusten.

Såhär skrev Masvidal på sociala medier efter Covington genomlidit ett tufft krig mot welterviktsmästaren Usman:

– Respekt till Ben Askren som inte gömde sig efter sin förlust. Han kom aldrig med några ursäkter. Han tog det som en man och censurerade aldrig sina kritiker, skrev Jorge Masvidal på Twitter

Jorge Masvidal vs. Colby Covington?

UFCs president Dana White har antytt att en match mellan Masvidal och Usman skulle kunna vara i görningen, medan Askren lagt handskarna på handskarna efter två raka förluster i sin kortlivade UFC-karriär.

Nu återstår det att se om Masvidals och Covingtons vägar kommer att korsas, och om de före detta vännerna kommer att få chansen att göra upp i buren istället för på sociala medier.

 

Vill du se Masvidal vs. Covington?

 Missa inte: Colby Covington rasar mot domare Marc Goddard – efter hatmatchen 

Kategorier
Jorge MasvidalSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara