Foto: Stephen R. Sylvanie/Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Jorge Masvidal utnämner sig själv till “baddest motherf***er”

✅ Skickar respektfull hälsning till Nate Diaz - efter chocknyheten!

Nyligen lät MMA-stjärnan Nate Diaz avslöja att han missar nästa veckas UFC 244 och superfighten mot Jorge Masvidal på grund av ett dopingtest.

Nu reagerar Masvidal på chocknyheten. I en något förvirrande tweet utnämner han sig själv till UFC:s “baddest motherf***er” – samtidigt som han klargör att han inte tror att Diaz dopar sig.

– Du är inte “the baddest mofo in the game” (jag är), men du är en av de renaste jävlarna. Nate Diaz, vi ses den andra november. Jag vet att ditt namn är rent. Jag behöver inte höra ett skit från USADA (US Anti-Doping Agency, som utför UFC:s dopingtester, reds. anm)! skriver Jorge Masvidal.

Skulle mötas om BMF-bältet

Masvidal och Diaz var som känt tänkta att göra upp i en unik titelfight om det specialtillverkade BMF-bältet, för att ta reda på just vem som är den världsledande MMA-organisationens tuffaste jävel, eller rättare sagt “baddest motherf***er.”

Det återstår att se vad som väntar härnäst, då det trots allt inte verkar vara 100 procent hugget i sten att matchen faktiskt blivit inställd – även om Diaz uttalande tyder på det.

Håll koll här på MMAnytt.se för de senaste uppdateringarna…


RELATERAT: BOMBEN: Nate Diaz missar megafighten – på grund av ett dopingtest!


Håller ni med Jorge Masvidal – ställer ni er också tvekande till att Nate Diaz ska ha dopat sig medvetet? Kommentera!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jorge MasvidalNate DiazSenaste NyttUFC 244

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara