Jorge Masvidal får lukrativt mångmiljon-erbjudande från Jake Paul!

✔ "Det är det mesta du någonsin tjänat som fighter, någonsin!"

Bara dagar efter att Jake Paul knockade den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley så är han ute efter sin nästa motståndare!

YouTube-boxaren har nu satt siktet på UFC-stjärnan Jorge Masvidal och när han gästade sin brors podcast Impaulsive så gav han “Gamebred” Masvidal ett lukrativt erbjudande på minst fem miljoner dollar, närmare 46 miljoner kronor.

 – Masvidal sa typ, “Antingen slåss jag mot de allra bästa eller så slåss jag för pengar. Och du är ingen av dem. Du betalar inte rätt summa pengar”, sade Paul att Masvidal sagt till honom.

– Masvidal, jag har ett erbjudande till dig just nu – fem miljoner dollar garanterat, plus procentandel av pay-per-views. Det är det mesta du någonsin tjänat som fighter, någonsin! Så nu kan du inte säga, “Antingen jag slåss mot de bästa människorna eller så slåss jag för pengarna”. Fem miljoner dollar i garanti, plus pay-per-view. Låt oss få till detta. Det är det mesta du någonsin har fått betalt. Slutdiskuterat.

Det finns självklart en hel del problem att överkomma innan en match mellan Paul och Masvidal skulle kunna bli av. Masvidal har ett exklusivt UFC-kontrakt och skulle behöva deras tillstånd för att möta Paul, eller så behöver han bli frisläppt från sitt kontrakt.

Woodley var klar med sitt UFC-kontrakt när han boxades mot Paul medan Conor McGregor fick tillstånd från UFC att möta Floyd Mayweather.

 – Pappa Dana måste bara släppa dig fri från ditt kontrakt, fortsatte Paul. Du jobbar för UFC. I grund och botten är du en bitch.


HETAST JUST NU


Jake Paul får svar från Jorge Masvidal

Det skulle inte ta lång tid för Masvidal att ge Paul svar på tal. “Gamebred” sa att UFC inte skulle låta honom slåss för den summan och erbjöd istället Paul att höja beloppet eller komma till buren.

 – UFC kommer inte att låta mig slåss för småpengar, svarade Masvidal. Ge mig garanterade [tjugo miljoner dollar] plus pay-per-view så är jag säker på att UFC kommer att vara okej med det så länge jag ger dem deras avgift. Sedan krossar jag med glädje ditt ansikte.

– Om UFC fortfarande säger nej eftersom pengasumman fortfarande är för låg så kom över till UFC, teckna deal för en match och vi kan bestämma att jag bara kan boxas i buren. Om jag gör något annat än det förlorar jag min lön till dig. Kom hit och få betalt och bli knockad.

Förutom Masvidal har Paul även tagit sikte på Nate Diaz som också har ett aktivt UFC-kontrakt, men som kan komma att avluta det inom kort.

 – Jag är helt med för att möta någon av dessa snubbar, sade Paul. Allmänheten ser på detta och tänker, “Oh ja. Masvidal och Nate Diaz skulle döda Jake Paul.”

– Dessa dumskallar förstår inte att boxning är en annan sport än MMA och att detta bokstavligen vore ett lätt jobb.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...